Πάρντιου: «Περιμένω πιο ισχυρό Λεβαδειακό»
i

Πάρντιου/©Intime

Πάρντιου: «Περιμένω πιο ισχυρό Λεβαδειακό»

Αλέξης Σαββόπουλος 08:47 - 21.12.2022 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 21.12.2022

Τι δήλωσε στη συνδρομητική τηλεόραση ο προπονητής του Άρη για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου.

Τις καθιερωμένες του δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε ο Άλαν Πάρντιου εν όψει του αγώνα του Άρη με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Ο Άγγλος τεχνικός στάθηκε στις διαφορές της αναμέτρησης, σε σχέση με την πρόσφατη του Κυπέλλου αλλά και στη μεταγραφή του Βλάντιμιρ Νταρίντα. «Σωματικά είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου αμφισβήτησα τη φιλοσοφία, με την οποία μπήκαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, διορθωθήκαμε. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσουμε εστιάζοντας σωστά» τόνισε αρχικά για να εστιάσει στις διαφορές με το παιχνίδι του Κυπέλλου: «Δεν είναι διαφορετικό παιχνίδι, διότι κάποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, κάποιοι όχι, αλλά ο αντίπαλός μας, ο Λεβαδειακός, θα είναι ισχυρός. Μάλιστα, περιμένουμε ότι θα είναι πιο ισχυρός τώρα ο Λεβαδειακός, ότι θα προβάλλει μεγαλύτερη αντίσταση, γιατί το παιχνίδι αυτό το θέλει περισσότερο, λόγω της βαθμολογικής του θέσης στο πρωτάθλημα».

Για το σερί των πέντε τελευταίων αγώνων που ο Αρης είναι αήττητος: «Είναι σημαντικό αυτό. Όπως είναι σημαντικό ότι στα τρία τελευταία του πρωταθλήματος δεν δεχτήκαμε γκολ. Αυτό είναι μεγάλη βελτίωση. Τώρα, όμως, έχουμε να λύσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα, που είναι η απουσία του Φαμπιάνο. Πρέπει να βρούμε τρόπο να αμυνθούμε ιδιαίτερα καλά».

Τέλος για την προσθήκη του Βλάντιμιρ Νταρίντα είπε: «Επισήμως, δεν είναι δικός μας παίκτης ακόμη. Είναι μαζί μας, όμως, και θα αποτελέσει σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για την ομάδα, όταν αποκτηθεί κι επίσημα. Φέρνει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα από το οποίο έρχεται. Μάλιστα, παίζει σε μια θέση που χρειαζόμαστε απαραιτήτως ενίσχυση».