ΠΑΣ Γιάννινα: Αναβλήθηκε η απογευματινή προπόνηση λόγω καύσωνα - Εκτός έμεινε ο Μίνα

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©pasgiannina.gr

ΠΑΣ Γιάννινα: Αναβλήθηκε η απογευματινή προπόνηση λόγω καύσωνα - Εκτός έμεινε ο Μίνα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:25 - 14.07.2023 / Ανανεώθηκε: 22:25 - 14.07.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζει με ανεβασμένους ρυθμούς την προετοιμασία του στο ΠΕΑΚΙ, Μάλιστα η απογευματινή προπόνηση που ήταν να γίνει στις 18:30 ακυρώθηκε, καθώς το τεχνικό επιτελείο των Ηπειρωτών πήρε την απόφαση να γίνει μόνο μία προπόνηση. Επίσης εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Λεωνίδας Μίνα, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό.

Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε την Παρασκευή (14/7) η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά οι ποδοσφαιριστές του Θανάση Στάικου επικεντρώθηκαν στην υποομαδική επιθετική τακτική και στην αρνητική μετάβαση για να ακολουθήσει passing game. 

Στη συνέχεια το πρόγραμμα είχε παιχνίδι ενεργητικής μορφής οκτώ εναντίον τεσσάρων, καθώς και παιχνίδι 8 εναντίον οκτώ. Τέλος, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με παιχνίδι έντεκα εναντίον έντεκα. Μάλιστα η απογευματινή προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη στις 18:30 αναβλήθηκε, καθώς το τεχνικό επιτελείο της ομάδας πήρε την απόφαση να γίνει μόνο μία προπόνηση

Ο Λεωνίδας Μίνα έμεινε εκτός, ο οποίος έχει μία ενόχληση στον προσαγωγό και αναμένεται να ενσωματωθεί με την ομάδα από την Δευτέρα (17/7). Οι Ροσέρο και Παντελάκης προπονήθηκαν κανονικά σήμερα. 

Ο Κολομβιανός για λόγους αποφόρτισης είχε μείνει εκτός χθες, ενώ ο δεύτερος δέχτηκε ένα χτύπημα στο σαγόνι και είχε αποχωρήσει λίγο νωρίτερα, αλλά δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. 

Υπενθυμίζεται πως ο Σωτήρης Νίνης δεν συμμετέχει από χθες (13/7) στις προπονήσεις, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ηπειρώτικη ομάδα. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τους παίκτες του Θανάση Στάικου είναι το Σάββατο (15/7) στις 08:30.