Πρόβλημα με Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Πρόβλημα με Κόντε στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:16 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 10.03.2024

Ο Πέδρο Κόντε τραυματίστηκε στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα και όλα δείχνουν πως δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Ατρόμητο.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική των play out της Stoiximan Super League.

Συγκεκριμένα, ο Πέδρο Κόντε αποχώρησε τραυματίας από το οικογενειακό διπλό που έγινε στους «Ζωσιμάδες» το απόγευμα της Κυριακής (10/3) για να διατηρηθεί η ομάδα σε ρυθμό.

Μάλιστα υπάρχουν φόβοι για κάποιο μυϊκό τραυματισμό, τράβηγμα ή θλάση και αφού κάνει μαγνητική την Δευτέρα (11/3) και εξεταστεί από τον γιατρό της ομάδας, θα υπάρξει εκτίμηση για τον χρόνο αποκατάστασης και επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Ο Ισπανός επιθετικός αναμένεται να μην είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου εν όψει της πρεμιέρας των play out κόντρα στον Ατρόμητο. Το θετικό πάντως για εκείνον και την ομάδα είναι πως μετά ακολουθεί διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Αντίθετα οι Εραμούσπε, Λεό και Παντελάκης μετρούν αντίστροφα για να μπουν σε φουλ ρυθμούς, ενώ εκτός παραμένουν οι Γκάρο και Ναούμης.