ΠΑΣ Γιάννινα: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Κόντε - Προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Παίκτες ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα: Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Κόντε - Προλαβαίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:16 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 29.08.2023

Ο Πέδρο Κόντε έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης (29/8) και αναμένεται να προλάβει το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» (3/9, 21.45).

Ο ΠΑΣ Γιάννινα άφησε πίσω το παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής (25/8) κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και έχουν επικεντρώσει την προσοχή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» (3/9, 21.45). Η ομάδα του Θανάση Στάικου ήρθε ισόπαλη κόντρα στους Αγρινιώτες (0-0), παίρνοντας έτσι έναν πολύτιμο βαθμό, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Η προετοιμασία των Ηπειρωτών για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ξεκίνησε από χθες (28/8) με προπόνηση που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Ο Ζήσης Καραχάλιος αναμένεται να επιστρέψει, καθώς εξέτισε την τιμωρία μιας αγωνιστικής που είχε (πήρε κόκκινη κάρτα στο ματς με την Κηφισιά).

Μάλιστα σύμφωνα με ιατρικές εκτιμήσεις ο Πέδρο Κόντε θα προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με τους «πράσινους». Θυμίζουμε ότι ο Ισπανός επιθετικός στη πρεμιέρα με την Κηφισιά υπέστη ελαφρά θλάση.

Επίσης μεγάλες προσπάθειες καταβάλει για την επιστροφή του και ο Γιάννης Κιάκος, ο οποίος είχε χτυπήσει στην ωμοπλάτη στο ματς της πρεμιέρας. Στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση οι Κόντε, Κιάκος, έκαναν ατομικό πρόγραμμα, Ο Κόντε θα δοκιμάσει από την Πέμπτη (30/8) να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ενώ ο Κιάκος δεν προλαβαίνει οριστικά το ματς με Παναθηναϊκό.