Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών

ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέγραψε τη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:38 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 09:38 - 01.11.2023

Με την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» κόντρα στον Άρη (2-0), ο ΠΑΣ Γιάννινα έφτασε τις πέντε σερί στο πρωτάθλημα και κατέγραψε ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε κρίση!

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» γνώρισε ακόμη μία ήττα, αυτήν τη φορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» από τον Άρη (2-0) κι έτσι έφτασε τις πέντε συνεχόμενες στο πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.

Το συγκεκριμένο σερί αποτελεί τη χειρότερη επίδοση όλων των εποχών, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Ηπείρου το είχε πλησιάσει αρκετές φορές, αλλά ποτέ δεν ξεπέρασε τις τέσσερις ήττες.

Η πρώτη φορά που δεν πήρε ούτε βαθμό σε τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια ήταν την σεζόν 1978-79 και ακολούθησαν το 1983-84, το 2002-03, το 2009-10 και το 2018-19.

Το 4/25 κι ένας πρόωρος αποκλεισμός στο Κύπελλο

Μπορεί με την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος ο «Άγιαξ της Ηπείρου» να ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες και στόχο την επιστροφή στα Play offs, ωστόσο μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει αποδειχθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Στην πρεμιέρα της Stoiximan Super League, οι Ηπειρώτες πανηγύρισαν το τρίποντο στους Ζωσιμάδες κόντρα στη νεοφώτιστη Κηφισιά (3-0), ωστόσο έκτοτε δεν έχουν καταφέρει να πάρουν τη δεύτερή τους νίκη. Στις επόμενες οκτώ αγωνιστικές, το σύνολο του Θανάση Στάικου μέτρησε δύο ισοπαλίες κόντρα σε Παναιτωλικό και Αστέρα Τρίπολης και έξι ήττες. 

Ο συγκεκριμένος αρνητικός απολογισμός έχει φέρει τον ΠΑΣ στην 13η θέση με πέντε βαθμούς και στην ισοβαθμία με τον τελευταίο Βόλο.

Εκτός από την κακή πορεία στο πρωτάθλημα ωστόσο, ο ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας. Πριν τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο Βόλος πήρε την πρόκριση μέσα στους Ζωσιμάδες για την επόμενη φάση του θεσμού, χάρη στα δύο τέρματα του Χουάν Μάνουελ Γκαρσία.

Από την ήττα κόντρα στον Παναθηναϊκό (0-1) τον περασμένο Γενάρη του 2023 μέχρι και σήμερα, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει καταφέρει να «γευτεί» το τρίποντο της νίκης μόλις τέσσερις φορές σε 25 ματς πρωταθλήματος. Όπως αποδεικνύεται, στο Ηπειρώτικο «στρατόπεδο» χρειάζεται ένα ολικό restart, με σκοπό η ομάδα να επιστρέψει στις επιτυχίες και να διεκδικήσει μέχρι τέλους την είσοδό της στο μίνι πρωτάθλημα των play offs.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα στα τελευταία 24 ματς πρωταθλήματος:

Super League

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 1-1

ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Ιωνικός 0-0

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 0-1

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 3-1

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ 0-1

Ατρόμητος - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναιτωλικός 3-2

Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης 1-0

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-3

ΠΑΣ Γιάννινα - Κηφισιά 3-0

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-2

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3

Πανσερραϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 3-2

ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 0-3

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0

Κύπελλο Ελλάδας 

ΠΑΣ Γιάννινα - Βόλος 1-2