ΠΑΣ Γιάννινα: Ιστορικοί Καραχάλιος και Λεό στο ματς με τον Παναιτωλικό

ΠΑΣ Γιάννινα: Ιστορικοί Καραχάλιος και Λεό στο ματς με τον Παναιτωλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:32 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 22.12.2023

Μπορεί ο ΠΑΣ Γιάννινα να μην πήρε το τρίποντο κόντρα στον Παναιτωλικό (0-0), όμως οι Ζήσης Καραχάλιος και Ζαν Μπατίστ Λεό σημείωσαν ένα σημαντικό επίτευγμα.

ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στους «Ζωσιμάδες», στο ντεμπούτο του Μιχάλη Γρηγορίου, για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Η «λευκή ισοπαλία» στο ντέρμπι της δυτικής Ελλάδας δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού παρέμειναν στις δύο τελευταίες θέσεις της κατάταξης: η ομάδα της Ηπείρου ουραγός με 9 βαθμούς και το συγκρότημα του Αγρινίου 13ο με 11 πόντους.  

Ωστόσο πέρα από το αποτέλεσμα, που δεν ήταν το ιδανικό για τον ΠΑΣ, δύο παίκτες της ομάδας κατέγραψαν ένα σημαντικό επίτευγμα για τους ίδιους. 

Συγκεκριμένα ο Ζήσης Καραχάλιος έφτασε τις 200 αναμετρήσεις στα πρωταθλήματα που έχει συμμετάσχει, καθώς αγωνίστηκε για 108η φορά σε επίπεδο Super League. Έχει ακόμη 86 στη δεύτερη κατηγορία και έξι με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην τρίτη κατηγορία όταν εκείνη ήταν επαγγελματική.

Επίσης τα 100 παιχνίδια στην Ελλάδα συμπλήρωσε ο Ζαν Μπατίστ Λεό, ο οποίος αγωνίστηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά γήπεδα με τον Κισσαμικό και έκανε ντεμπούτο στις 26 Οκτωβρίου 2017 στην αναμέτρηση των Χανίων για το θεσμό του Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη. 

Γρηγορίου: «Σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

17:37 - 21.12.2023

Γρηγορίου: «Σε ιντριγκάρει το να αναλαμβάνεις δύσκολες αποστολές»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναιτωλικό, χαρακτηρίζοντας την ισοπαλία δίκαιο αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Πετράκης εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής έχει καταγράψει 44 εμφανίσεις με 3 γκολ στην Stoiximan Super League, 48 ματς με 18 γκολ στην δεύτερη κατηγορία και 8 ματς με 1 γκολ στο Κύπελλο Ελλάδας.