Η Λαμία έριξε τεσσάρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται σε τροχιά play off

ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία

i

© Intime

Η Λαμία έριξε τεσσάρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται σε τροχιά play off

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:28 - 04.02.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 04.02.2024

Η Λαμία πήρε σπουδαίο διπλό στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1 και βρίσκεται σε τροχιά playoff.

Η Λαμία πανηγύρισε ακόμα ένα σπουδαίο διπλό. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου επιβλήθηκε στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 4-1, για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι Ηπειρώτες βρίσκονται στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 12 βαθμούς, ενώ οι Φθιώτες ανέβηκαν στην 6η θέση με 30 πόντους. 

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και στο μόλις στο 9ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα με τον Νούνιες, ο οποίος πάτησε περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο Αθανασίου απέκρουσε. Ωστόσο τρία λεπτά μετά η Λαμία κέρδισε πέναλτι, μετά το πάτημα του Καραχάλιου πάνω στον Μαρτίνεθ

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καρλίτος, όπου αστόχησε χάρις στην εντυπωσιακή απόκρουση του Αθανασίου. Ωστόσο στο 20ό λεπτό ο Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν έκανε λάθος και έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα με ωραίο διαγώνιο σουτ για το 1-0 των φιλοξενούμενων. 

Στη συνέχεια το κακό συνεχίστηκε για τον ΠΑΣ, καθώς δύο λεπτά μετά η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου διπλασίασε τα τέρματα της με τον Αμαράλ, ο οποίος νωρίτερα είχε βγάλει την ασίστ στον Καρλίτος

Οι γηπεδούχοι έβγαλαν αντίδραση και στο 41ο λεπτό μείωσαν στο σκορ με τον Κόντε. Ο Σόρια έκανε το σουτ, ο Κοσέλεφ απέκρουσε, η μπάλα πήρε ύψος προς την εστία, με τον Ισπανό να τη σπρώχνει στα δίχτυα με κεφαλιά και να μειώνει σε 1-2 για τον ΠΑΣ. 

Οι «κυανόλευκοι» στο 45' «άγγιξαν» την ισοφάριση με τον Εραμούσπε, όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-2. 

Στο 59ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ξανά πέναλτι, καθώς ο Αθανασίου ανέτρεψε τον Μαρτίνεθ, μετά τη μακρινή μπαλιά του Καρλίτος. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση, όμως για δεύτερη φορά ο Αθανασίου είχε και πάλι τη λύση, με αποτέλεσμα να κρατήσει το 1-2 στο ματς. 

Στο επόμενο λεπτό ο Αθανασίου έκανε ένα τραγικό λάθος και ο Τσιλούλης προ κενής εστίας έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-3 της Λαμίας. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 81' πέτυχε και τέταρτο τέρμα. Ο Τόσιτς έβγαλε μόνο του απέναντι στον Αθανασίου τον Τσιλούλη και εκείνος με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-4 για τη Λαμία.

ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΕ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Λαμία σκοράρει τέσσερις φορές σε εκτός έδρας αγώνα στη Stoiximan Super League. .

MVP

Ο Αμαράλ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σκόραρε στη νίκη της Λαμίας, ενώ είχε και συμμετοχή στο τέρμα του Καρλίτος

Οι ενδεκάδες: 

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σόρια (46' Μπαπτίστ Λεό), Κιάκος, Εραμούσπε, Παντελάκης, Καραχάλιος (67' Ριένστρα), Τζίνο, Οσεϊτούτου, Παμλίδης (82' Τζίμας), Ροσέρο (67' Ντεμίρ), Κόντε (83' Μπάλαν). 

Λαμία: Κοσέλεφ, Αμαράλ (82' Κορνέζος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες, Στάνκο, Τσιλούλης, Μαρτίνεθ, Καρλίτος (64' Τόσιτς), Σλίβκα (76' Σίντκλεϊ).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 21ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (22ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ