Με Έφορντ και Τζίνο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Φεντερίκο Τζίνο και Γκαετάν Ρομπάιγ

i

©Intime

Με Έφορντ και Τζίνο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:09 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 21:10 - 23.09.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί στους «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΟΚ (24/9, 20:30), με τον Θανάση Στάικο να υπολογίζει τον νεοαποκτηθέντα, Τζόζεφ Έφορντ και τον Φεντερίκο Τζίνο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΟΚ, με φόντο την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League. 

Ο προπονητής των Ηπειρωτών, Θανάσης Στάικος έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του και σε αυτήν συμπεριέλαβε τον νεοαποκτηθείς, Τζόζεφ Έφορντ. Παράλληλα ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τον Φεντερίκο Τζίνο, ο οποίος επιστρέφει από το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και αναμένεται να ενισχύσει τον ΠΑΣ.   

Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Τσαούσης και Τζίμας, οι τραυματίες Καραχάλιος, Ριένστρα, Κύρκος και ο Λεό για λόγους τακτικής.   

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κλέιμαν, Αθανασίου, Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Μπορταγκαράι, Εραμούσπε, Πανάγου, Κιάκος, Ναούμης, Μπιλμπάο, Μπεγκάλα, Λιάσος, Τζίνο, Λώλης, Γκάρο, Μπάλαν, Ροσέρο, Παμλίδης, Έφορντ, Κόντε.