Με Κόντε και Νάγκι ο ΠΑΣ Γιάννινα στον «τελικό» με τον Παναιτωλικό

Με Κόντε και Νάγκι ο ΠΑΣ Γιάννινα στον «τελικό» με τον Παναιτωλικό

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:29 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:30 - 29.03.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (30/3, 19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το απόγευμα του Σαββάτου (30/3, 19:30) τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες», για τη αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Αγρινιώτες και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός συμπεριέλαβε τους Γκέργκελι Νάγκι και Πέδρο Κόντε, οι οποίοι επέστρεψαν από τους τραυματισμούς που είχαν υποστεί. Επίσης στη διάθεση του Γρηγορίου θα είναι και ο Κάρλες Σόρια, με τον Ισπανό στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι τιμωρημένος.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν οι: Ζόρντι Όσει Τούτου, Κωνσταντίνος Πανάγου, Λεονίντ Μίνα, Δημήτρης Ναούμης, Μάτους Μπεγκάλα, Ιάσωνας Κύρκος, Χουάν Γκάρο και Θωμάς Βρακάς.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Εραμούσπε, Ντεμίρ, Τζίνο, Καραχάλιος, Κιάκος, Κόντε, Λεό, Λιάσος, Νάγκι, Παμλίδης, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροζάλες, Σομποτσίνσκι, Σούλης, Σόρια, Τσαούσης, Τζίμας.

Εραμούσπε: «Θα βάλουμε μπροστά τους εαυτούς μας»

Ο Ροντρίγκο Εραμούσπε ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα για τη δεινή βαθμολογική θέση της ομάδας, ενώ τόνισε πως «πρέπει να βάλουμε μπροστά τους εαυτούς μας».

«Είμαστε εδώ επειδή το θέλουμε, γιατί αυτή η στιγμή είναι πολύ σημαντική για μας. Πρώτα απ’ όλα θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους οπαδούς μας. Μας υποστηρίζουν πάντα και δεν τους αξίζει αυτό που συμβαίνει, είμαστε εμείς υπεύθυνοι. Όχι ένα άτομο, αλλά όλοι.

Θυμάμαι πέρυσι όταν ήμασταν σε παραπλήσια κατάσταση και ο Ζήσης (Καραχάλιος), με τον Νώντα (Παντελάκη) ήταν τραυματισμένοι, λέγανε ότι η ομάδα δεν πρόκειται να κερδίσει, γιατί δεν παίζουν αυτοί οι δύο. Οι ίδιοι τώρα λένε ότι αυτός ο παίκτης είναι πρόβλημα ή ο άλλος. Κατά τη γνώμη μου όχι δεν είναι έτσι. Είμαστε όλοι μαζί υπεύθυνοι από τον πρόεδρο, μέχρι τον τελευταίο.

Το πολύ σημαντικό είναι τα 6 ματς που έχουμε μπροστά μας. Πρέπει να παίξουμε όλοι μαζί, με τους οπαδούς και όλη την πόλη. Όταν παίζουμε στους ‘Ζωσιμάδες’ παίζουμε 12 και όχι 11. Η ιστορία του ΠΑΣ Γιάννινα αυτό μας λέει, να πιστεύουμε και να πολεμάμε μέχρι τέλους. Θέλουμε τους οπαδούς και την πόλη μαζί μας και θα πολεμήσουμε μαζί μέχρι το τέλος.

Στο τέλος ό,τι και να γίνει θα βάλουμε μπροστά τους εαυτούς μας, όπως όταν ήταν τα πράγματα όμορφα στα ημιτελικά του κυπέλλου ή όταν παίζαμε στα πλέι οφ και βγαίναμε μπροστά, έτσι θα βγούμε και τώρα».