Τα εισιτήρια για τον «τελικό» του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό

Οι φίλαθλοι του ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Τα εισιτήρια για τον «τελικό» του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται από το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) τα εισιτήρια για τον «τελικό» κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το Σάββατο (30/3) ο ΠΑΣ Γιάννινα δίνει μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις του για τη φετινή σεζόν, υποδεχόμενος στους «Ζωσιμάδες» τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο, έχοντας ως στόχο την παραμονή στη Stoiximan Super League.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/3) ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έθεσε στη διάθεση των φιλάθλων του τα εισιτήρια για τον «τελικό» της 2ης αγωνιστικής των playouts. Η γενική είσοδος κοστίζει 10 ευρώ, ενώ υπάρχουν εισιτήρια με αξία 20 και 30 ευρώ τα οποία αφορούν το κομμάτι των VIP.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων για την 2η αγωνιστική των Playouts του πρωταθλήματος Super League Ελλάδας 2023-24 κόντρα στον Παναιτωλικό στο Ε.Σ.Ι. «Οι ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», το Σάββατο (30/03) και ώρα 19.30.

Για τον εν λόγω αγώνα θα ισχύσουν οι κάτωθι τιμές εισιτηρίων, τα οποία και θα πωλούνται ηλεκτρoνικά μέσω του Viva.gr (Τα παιδικά μόνο σε εκδοτήρια) καθώς και στα εκδοτήρια στα γραφεία της Π.Α.Ε. στο ΠΕΑΚΙ καθώς και σε αυτό στο ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ:

ΘΥΡΕΣ 3-4-6 -> 10€

ΘΥΡΑ 9 -> 10€

ΘΥΡΑ 3VIP -> 20€

ΘΥΡΑ 5 GOLD -> 30€

Παιδικά έως 16 ετών (ημ.γεννήσεως 2007 και μετά) για τις θύρες 3-4-6-9 -> 5€

Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι ενήλικες συνοδοί παιδιών θα έχουν δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου που αφορά τις θύρες 3-4-6-9 έναντι 5€.

Το ωράριο λειτουργίας του τμήματος εισιτηρίων θα είναι:

ΤΕΤΑΡΤΗ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 11:00 έως 20:00 στα γραφεία της ομάδας στο ΠΕΑΚΙ, και την ημέρα του αγώνα στα εκδοτήρια του Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες» από τις 11:00 έως τις 17:00.

Tην ημέρα του αγώνα οι θύρες θα ανοίξουν στις 17:30 και η είσοδος στις κερκίδες του Ε.Σ.Ι. "Οι Ζωσιμάδες" θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω των μηχανισμών διέλευσης (τουρνικέ) και στην θύρα που αναγράφεται στο εκδοθέν εισιτήριο. Για τον λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας και προμήθεια των εισιτηρίων σας για την αποφυγή συνωστισμού και καθυστερήσεων κατά την είσοδο».