Μπήκε ο Λιάσος, ατομικό ξανά ο Κόντε για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Προπόνηση ΠΑΣ Γιάννινα

i

©Super FM

Μπήκε ο Λιάσος, ατομικό ξανά ο Κόντε για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:29 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 21.03.2024

Ο Άγγελος Λιάσος μπήκε στη σημερινή (21/3) προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Πέδρο Κόντε ακολούθησε ξανά ατομικό πρόγραμμα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέχισε την προετοιμασία του για την επερχόμενη αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» με τον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (21/3) επικεντρώθηκε πάνω στο τακτικό κομμάτι, με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να έχουν επιλογή να σκοράρουν σε τέσσερις μεγάλες εστίες.

Ο Πέδρο Κόντε συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα και από την Δευτέρα (25/3) αναμένεται να βρίσκεται σε κανονικούς ρυθμούς εν όψει του Παναιτωλικού. Επίσης ατομικό ακολούθησε και ο Ναούμης, ο οποίος προέρχεται από διάστρεμμα.

Αντίθετα ο Άγγελος Λιάσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση, ενώ από την περασμένη Δευτέρα ο Νάγκι έχει μπει στο πρόγραμμα της ομάδας. Επίσης εν όψει Παναιτωλικό θα επιστρέψει ο Κάρλες Σόρια, ο οποίος ήταν τιμωρημένος στο ματς με τον Ατρόμητο.

Από την προπόνηση απουσίασαν οι Τούτου, Γκάρο και Ντεμίρ, με τον τελευταίο να επιστρέφει στην Ελλάδα μόλις γεννήσει η σύζυγός του.

Επόμενη προπόνηση για τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου είναι το πρωί της Παρασκευής (22/3) στο ΠΕΑΚΙ, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει και η έκτακτη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ομάδας, Παναγιώτη Χριστοβασίλη.

Ο ισχυρός άντρας του ΠΑΣ Γιάννινα είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό τη διεξαγωγής μιας συνέντευξης τύπου, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα της ομάδας. Με την ομάδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έγινε γνωστό πως θα παραθέσει τη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (22/3), στις 15:00 το μεσημέρι.

Μέσω αυτής, αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης για την επόμενη μέρα της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τη ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΣ, σε μια περίοδο που η ομάδα καλείται να ανακάμψει.