Πλήγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τούτου, υπέστη ρήξη χιαστού

Πλήγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τούτου, υπέστη ρήξη χιαστού

Άγγελος Φραγκισκάτος 21:41 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 21:43 - 19.03.2024

Ο Ζόρντι Οσέι Τούτου τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο και τα αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν ότι ο Άγγλος μπακ χαφ υπέστη ρήξη χιαστού.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον τραυματισμό που υπέστη ο Ζόρντι Οσέι Τούτου στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ατρόμητο, για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Άγγλος μπακ χαφ υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (19/3) και η διάγνωση έδειξε ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστού. Έτσι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα μπορέσει να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται να είναι γύρω στους πέντε μήνες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ βρίσκονται σε επικοινωνία με τη Μπόχουμ (είναι δανεικός από τη γερμανική ομάδα), έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του παίκτη. Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι να διακοπεί ο δανεισμός του στους Ηπειρώτες και να χειρουργηθεί στην Γερμανία.

Στη σημερινή προπόνηση της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Γκέργκελι Νάγκι, ο οποίος πλέον μπορεί να υπολογίζεται για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με την ελπίδα να είναι αυτός που θα δώσει λύσεις.

Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει το ατομικό και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε από την άλλη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» με τον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.

Μοναδικός απόντας από την προπόνηση, ήταν ο Ντεμίρ, ο οποίος βρίσκεται στην Τουρκία δίπλα στην σύζυγο του περιμένοντας να γίνει πατέρας.