Έκτακτη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (22/3) από τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη

ΠΑΣ Γιάννινα

i

© Intime

Έκτακτη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (22/3) από τον Παναγιώτη Χριστοβασίλη

Άγγελος Φραγκισκάτος 12:40 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:40 - 22.03.2024

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης Χριστοβασίλης θα παραθέσει συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (22/3), στην οποία θα μιλήσει για όλα τα επείγοντα ζητήματα που αφορούν την ομάδα των Ιωαννίνων.

Η σεζόν για τον ΠΑΣ Γιάννινα δεν εξελίσσεται ιδανικά. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ξεκίνησε με το αριστερό τις υποχρεώσεις του στη φάση των playouts, γνωρίζοντας την ήττα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι (3-2). Έτσι, βρίσκεται στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, τέσσερις πόντους πίσω από τον Βόλο.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Παναγιώτης Χριστοβασίλης, είχε προαναγγείλει εδώ και αρκετό καιρό τη διεξαγωγής μιας συνέντευξης τύπου, ώστε να δοθούν απαντήσεις σε πολλά ζητήματα της ομάδας. Με την ομάδα να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, έγινε γνωστό πως θα παραθέσει τη συνέντευξη τύπου την Παρασκευή (22/3), στις 15:00 το μεσημέρι.

Μέσω αυτής, αναμένεται να κάνει γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης για την επόμενη μέρα της ομάδας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Το μόνο βέβαιο είναι πως θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για τη ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΣ, σε μια περίοδο που η ομάδα καλείται να ανακάμψει.

Πλήγμα στον ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τούτου, υπέστη ρήξη χιαστού

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τον τραυματισμό που υπέστη ο Ζόρντι Οσέι Τούτου στην πρεμιέρα των playouts.

Ο Άγγλος μπακ χαφ υποβλήθηκε σε μαγνητική το πρωί της Τρίτης (19/3) και η διάγνωση έδειξε ότι υπέστη ολική ρήξη χιαστού. Έτσι ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα μπορέσει να τον υπολογίζει για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν, καθώς ο χρόνος αποθεραπείας του υπολογίζεται να είναι γύρω στους πέντε μήνες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΣ βρίσκονται σε επικοινωνία με την Μπόχουμ (είναι δανεικός από τη γερμανική ομάδα), έτσι ώστε να υπάρξει η καλύτερη λύση για την αντιμετώπιση του τραυματισμού του παίκτη. Όπως όλα δείχνουν το πιθανότερο σενάριο είναι να διακοπεί ο δανεισμός του στους Ηπειρώτες και να χειρουργηθεί στην Γερμανία.

Ο Πέδρο Κόντε συνεχίζει το ατομικό και εφόσον όλα πάνε καλά, τότε από την άλλη εβδομάδα θα τεθεί στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου, ώστε να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» με τον Παναιτωλικό, για την 2η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Super League.