Νέα ατυχία για Νάγκι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Νέα ατυχία για Νάγκι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Άγγελος Φραγκισκάτος 15:00 - 14.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:03 - 14.03.2024

Ο Γκέργκελι Νάγκι υπέστη κάταγμα στο μικρό του δάχτυλο στη σημερινή προπόνηση (14/3) του ΠΑΣ Γιάννινα κι έτσι δεν θα είναι δυνατόν να αγωνιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Γκέργκελι Νάγκι, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από το διάστρεμμα που είχε υποστεί στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Βόλο στάθηκε ξανά άτυχος.

Ο Ούγγρος τερματοφύλακας στη σημερινή προπόνηση (14/3) των Ηπειρωτών έσπασε το μικρό δάχτυλο του χεριού και έτσι δεν θα είναι στη διάθεση του Μιχάλη Γρηγορίου για την πρεμιέρα των Play Out της Stoiximan Super League στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο (16/3, 19:30).

Ευτυχώς για τον Νάγκι δεν είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός που υπέστη και πιθανολογείται ότι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες» θα προλάβει να δώσει το «παρών». Έτσι τη θέση βασικού κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο θα πάρει ο Βασίλης Σούλης.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη σημερινή προπόνηση επικεντρώθηκε πάνω στην αμυντική μετάβαση καθώς και στις στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος της η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αθήνα όπου και θα πραγματοποιήσει άλλη μια προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Ο Λεό στη διάθεση του Γρηγορίου για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Μπατίστ Λεό ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε κι έτσι υπολογίζεται για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο το ερχόμενο Σάββατο στην πρεμιέρα των playouts.

Ο Λεό ξεπέρασε σε πολύ σύντομο διάστημα τη θλάση κι ασφαλώς είναι μία σημαντική λύση για τον Έλληνα τεχνικό, από τη στιγμή που δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Πέδρο Κόντε.

Ο Παμλίδης αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού στην επίθεση, ενώ αντί του Σόρια όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει ο Τούτου.