H συμβολική κίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζης»
i

© Intime (Φωτό αρχείου)

H συμβολική κίνηση των οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα στο 29ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Μιχάλη ζεις για πάντα ΑΕΚτζης»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:02 - 12.08.2023

Σύνθημα με το όνομα του αδικοχαμένου Μιχάλη φώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΣ Γιάννινα, κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό στην έδρα του, με φόντο την μεταξύ τους αναμέτρηση, η οποία ήταν φιλικού χαρακτήρα. Στους «Ζωσιμάδες» βρίσκονταν και κάποιοι φίλοι των γηπεδούχων, οι οποίοι προχώρησαν σε μία πολύ όμορφη και συμβολική κίνηση. 

Πιο αναλυτικά, στο 29ο λεπτό - όσο ήταν και η ηλικία του θύματος από τα επεισόδια των χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια - οι φίλοι του ΠΑΣ άρχισαν να φωνάζουν το σύνθημα: «Μιχάλη, ζεις, για πάντα ΑΕΚτζής». 

«Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη»: Τα δύο πανό των φίλων της Μαρσέιγ για τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ

Λίγο πριν την ρεβάνς για τον τρίτο προκριματικό γύρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, η Μαρσέιγ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι της για το γαλλικό πρωτάθλημα, υποδεχόμενη στην έδρα της τη Ρεν. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο «Velodrome», προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το ματς της ομάδας του.

Αυτό που αντίκρυσαν όσοι βρέθηκαν στις κερκίδες ήταν δύο πανό από τους φίλους του κλαμπ, τα οποία είχαν αναφορά στον αδικοχαμένο Μιχάλη, που έχασε τη ζωή του στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας, το βράδυ της Δευτέρας (7/8). Στο μεν πρώτο αναγραφόταν η φράση «ΑΘΑΝΑΤΟΣ, Μιχάλη» και στο δε δεύτερο η φράση «Αναπαύσου εν ειρήνη Μιχάλη».