ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία για το «τριφύλλι»
i

Εραμούσπε και Σπόραρ/ ©Intime

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Δύσκολη δοκιμασία για το «τριφύλλι»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στους «Ζωσιμάδες» (20:30, Novasports Prime) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα στην «Opap Arena» και να διατηρήσει τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ. 

Το έργο των «πράσινων» αναμένεται δύσκολο, καθώς οι Ηπειρώτες έχουν πολύ καλή έδρα και επιπλέον βρίσκονται και σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΣ ήρθε ισόπαλος με τον Ολυμπιακό (2-2), ενώ έχανε 0-2 και νίκησε την ΑΕΚ με 2-1. Η ομάδα του Θανάση Στάικου βρίσκεται στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 17 βαθμούς και την ψυχολογία στα ύψη. Ο Έλληνας προπονητής θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του για το αποψινό ματς. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός δεν έχει γυρίσει με τον καλύτερο τρόπο από τη διακοπή του Μουντιάλ. Βρίσκεται ακόμη στην κορυφή της βαθμολογίας με 42 βαθμούς αλλά από την επανέναρξη και μετά έχει μία νίκη, δύο ισοπαλίες και μία ήττα στο πρωτάθλημα. Μετά την ήττα από την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια πριν από μία εβδομάδα οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Ιβάν Γιοβάνονιτς θα έχει στην διάθεσή του τον Χουάνκαρ, που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μάγκνουσον και ο άρτι αφιχθείς Λάζλο Κλαϊχνάισλερ. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα:Τσιντώτας, Σούλης, Αθανασίου, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Καραχάλιος, Τζίμας, Τσάβο, Ριένστρα, Κιάκος, Τζίνος, Λιάσος, Μορέιρα, Αλ, Λώλης, Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά και Μπάλαν.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού περιλαμβάνει τους: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.

Πιθανές ενδεκάδες:

 ΠΑΣ Γιάννινα (Θανάσης Στάικος): Τσιντώτας-Σόρια, Παντελάκης, Eραμούσπε, Πήλιος- Καραχάλιος, Ριένστρα, Τζίνο-Μορέιρα, Παμλίδης, Μπάλαν

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Mπρινιόλι-Κώτσιρας, Σάρλια, Σένκεφελντ, Πούχατς- Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης-Μπερνάρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης

1ος Βοηθός: Ψαρρής 

2ος βοηθός: Μεϊντάνας

4ος διαιτητής: Ματσούκας 

VAR: Τζοβάρας

Tags: