Στα Γιάννινα Περέα και Κάργας - Το σενάριο για Λοντίγκιν, Καπίνο και η προετοιμασία

Ο Χουάν Περέα.

i

©intime

Στα Γιάννινα Περέα και Κάργας - Το σενάριο για Λοντίγκιν, Καπίνο και η προετοιμασία

Γιώργος Σακελλαρίου 21:38 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 15.06.2023

Ο Χουάν Περέα είναι στα Γιάννινα για διακοπές, ενώ στην πόλη της Ηπείρου βρέθηκε και ο Γιάννης Κάργας. Οι σκέψεις για επιστροφή του Λοντίγκιν και η έναρξη της προετοιμασίας στις 29 του μήνα.

Δύο γνώριμοι και αγαπητοί παίκτες για τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκονται στην πόλη.

Ο πρώτος είναι ο Χουάν Περέα. Η Bundesliga ολοκληρώθηκε, η Στουτγκάρδη έμεινε στην κατηγορία σε αγώνες μπαράζ με το Αμβούργο και πλέον οι παίκτες απολαμβάνουν τις διακοπές. Ένας απ’ αυτούς είναι ο πρώην άσος του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού, ο Χουάν Περέα.

Ο Κολομβιανός επιθετικός βρίσκεται στα Γιάννενα για διακοπές, αφού η σύζυγός του είναι από την πόλη, ενώ ετοιμάζονται να γίνουν γονείς. Ο Περέα είδε τους φίλους του κι έκανε βόλτες στην πόλη, ενώ σε ερωτήσεις που δεχόταν από τον κόσμο, έλεγε ότι «στη Γερμανία όλα ήταν υπέροχα» και επίσης δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ποιότητα του (συμπαίκτες στη γερμανική ομάδα) Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Ο Περέα τη σεζόν που πέρασε είχε 19 ματς κι ένα γκολ σε 501 λεπτά με τη Στουτγκάρδη.

Στα Γιάννινα, όμως, βρίσκεται επίσης ένας πρώην παίκτης του ΠΑΣ. Ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος αναμένεται ν’ αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ βρέθηκε, μάλιστα, στο ΠΕΑΚΙ και είχε συνομιλία με τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρη Νιαρχάκο και στελέχη της ΠΑΕ, αλλά δεν τίθεται θέμα επιστροφής του.

Λοντίγκιν, Καπίνο

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, στις προτεραιότητες του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την αποχώρηση του Τσιντώτα με προορισμό τον Ατρόμητο, είναι η απόκτηση τερματοφύλακα. Υπήρξαν σκέψεις για τον Στέφανο Καπίνο, αλλά δεν έχει προχωρήσει το θέμα, ενώ στο τραπέζι παραμένει το όνομα του Γιούρι Λοντίγκιν. Από τον Παναθηναϊκό δεν προκύπτει κάτι, ωστόσο, αν ο Λοντίγκιν ζητήσει να αποχωρήσει για να έχει πιο ενεργό ρόλο σε μία ομάδα, τότε ίσως γίνει κάτι. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, σε κάθε περίπτωση, καίγεται για τη θέση και δεν μπορεί να περιμένει για πολύ καιρό παίκτες που είναι δεσμευμένοι και μπορεί ν’ αργήσει να υπάρχει εξέλιξη, όπως με τον Λοντίγκιν.

Η πρώτη

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν, παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. Οι παίκτες θα χωριστούν σε 4 γκρουπ για να περάσουν ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ από τη Δευτέρα 3 Ιουλίου θα ξεκινήσουν οι διπλές προπονήσεις.

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στα Γιάννινα και το βασικό στην Πολωνία το διάστημα 21-31 Ιουλίου, ενώ θα πραγματοποιηθούν και τρία φιλικά.