Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις
i

©Intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:00 - 17.10.2023 / Ανανεώθηκε: 23:52 - 19.10.2023

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε τις δύο καινούργιες φανέλες του για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-24. Μάλιστα αυτή που ξεχωρίζει είναι αυτή που τιμά τη μνήμη του Γιώργου Χριστοβασίλη που που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρουσίασε σήμερα (17/10) τις νέες του εμφανίσεις για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-24, όπου θα έχουν χορηγό τη Novibet.  

Στις φανέλες των Ηπειρωτών κυριαρχεί το λευκό και το γαλάζιο χρώμα, ενώ το μαύρο χρώμα είναι μία ένδειξη πένθους για την απώλεια του Γιώργου Χριστοβασίλη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάιο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης μίλησε ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου», Νώντας Παντελάκης, ο οποίος μίλησε για εμφανίσεις, λέγοντας: «Είναι πολύ όμορφες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα φοράμε τόσο όμορφες φανέλες. Εύχομαι να μας φέρουν και γούρι ώστε να πάμε καλύτερα στο πρωτάθλημα. Εμένα μου αρέσει πιο πολύ άσπρη, αλλά και η μπλε είναι καλή». 

Για το παιχνίδι με τη Λαμία σχολίασε: «Ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα, υπήρχαν κάποια σκαμπανεβάσματα και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα και δεν έχουμε καταφέρει να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε. Η εικόνα μας δεν ήταν τόσο καλή στα τελευταία παιχνίδια. Νομίζω μετά τη διακοπή θα παρουσιαστούμε αρκετά έτοιμοι και με την καινούργια μας φανέλα θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Παρασκευή, ώστε να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας και να πάμε καλύτερα στη συνέχεια».

Για το αν αισθάνονται στα αποδυτήρια πίεση ανέφερε: «Όταν υπάρχουν κακά αποτελέσματα μία διακοπή κάνει καλό στις ομάδες. Εχουμε συζητήσει με τα παιδιά και τον προπονητή μας και μετά τη διακοπή θα είμαστε μία διαφορετική ομάδα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μεγάλη ομάδα και όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα θα υπάρχει πίεση. Από την πλευρά μας δουλεύουμε καθημερινά, ώστε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. 

Σίγουρα ο κόσμος μας έδωσε ώθηση αν συνυπολογίσουμε τι έκανε πέρυσι και καταφέραμε αυτό που καταφέραμε. Ήμασταν πιεσμένοι, θα υπάρχει και στη συνέχεια πίεση, αλλά έχουμε τα ψυχικά αποθέματα να προσπεράσουμε αυτήν την κατάσταση και να πάμε μπροστά».