Ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ - Δοκιμές για τον Στάικο
i

© PAS Giannina

Ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα με τη Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ - Δοκιμές για τον Στάικο

Στο πρώτο φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα επί πολωνικού εδάφους, ο Θανάσης Στάικος δοκίμασε πράγματα εναντίον της Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ, με την οποία ο «Άγιαξ της Ηπείρου ήρθε ισόπαλος (1-1).

Πρώτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους και ο Θανάσης Στάικος είχε την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν τους παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα σε δράση. Ισοπαλία 1-1 κόντρα στην Χάποελ Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα.

Δοκιμές για Στάικο 

Ο Θανάσης Στάικος αποφάσισε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής και να αγωνιστούν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με αποτέλεσμα να υπάρξουν δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο. Άλλωστε, σε τέτοιου είδους φιλικά το τελικό σκορ είναι το τελευταίο που μετράει, αφού αυτό που θέλει ο προπονητής είναι να δει την δουλειά που έχει γίνει μέχρι στιγμής σε συνθήκες αγώνα. 

Στο πρώτο 45λεπτο και με μια γνώριμη από πέρυσι ομάδα, ο ΠΑΣ μπήκε δυνατά και στο 6ο λεπτό απείλησε με τον Κόντε, όπως και στο 19′ με τον Λώλη. Από την πλευρά της η Χάποελ είχε τις δικές της στιγμές, αλλά ο Αθανασίου φώναξε παρών όταν χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με μια εντελώς καινούργια ενδεκάδα ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο, ενώ και ο αέρας δυσκόλευε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά, η Χάποελ η οποία συνέχισε να έχει μια ανταγωνιστική ενδεκάδα κατάφερε να προηγηθεί στο 75ο λεπτό. 

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά ο Λεό εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει. Η δικαίωση τελικά ήρθε στο 92′ μετά από χέρι των αντιπάλων αμυντικών και ο Τζίμας από την άσπρη βούλα δεν λάθεψε για το τελικό 1-1.

Ενδεκάδα Α’ Ημιχρόνου

Κλέιμαν (38′ Αθανασίου), Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Κιάκος, Τζίνο, Καραχάλιος, Ροσέρο, Παμλίδης, Λώλης, Κόντε

Ενδεκάδα Β’ Ημιχρόνου

Αθανασίου (70′ Βρακάς), Πανάγου (73′ Ν. Λώλης), Μπακαδήμας, Μπροταγκαράι, Ναούμης, Λιάσος, Μπεγκάλα (73′ Μπιλμπάο), Ριένστρα, Κύρκος, Φοφανά (73′ Τζίμας), Λεό