Χωρίς Εραμούσπε και Τζίμα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο

Ροντρίγκο Εραμούσπε

i

©Intime

Χωρίς Εραμούσπε και Τζίμα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το ματς με τον Ατρόμητο

Άγγελος Φραγκισκάτος 20:29 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 02.03.2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό (3/3, 19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας της κανονικής διάρκειας αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (3/3, 19:30) στους «Ζωσιμάδες» τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας της κανονικής διάρκειας αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Οι Ηπειρώτες ολοκλήρωσαν την προπόνηση εν όψει του αγώνα με τους Περιστεριώτες και ο προπονητής του ΠΑΣ, Μιχάλης Γρηγορίου έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας.

Σε αυτήν ο Έλληνας τεχνικός δεν συμπεριέλαβε τον Ροντρίγκο Εραμούσπε, ο οποίος θα επιστρέψει στα πλέι άουτ, τον Παναγιώτη Τζίμα, που είναι τιμωρημένος, καθώς και τον Γκέργκελι Νάγκι, όπου ακόμα είχε κάποιες ενοχλήσεις από το διάστρεμμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Αντίθετα ο Γρηγορίου θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γιώργο Παμλίδη (έβγαλε κανονικά τις τελευταίες προπονήσεις) και τους τιμωρημένους με την ΑΕΚ Ντάαν Ριένστρα, Κέβιν Ροσέρο και Ζήση Καραχάλιο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Σούλης, Αθανασίου, Βρακάς Μπακαδήμας, Μπάλαν, Κιάκος, Καραχάλιος, Κόντε, Ντεμίρ, Τζίνο, Λεό, Λιάσος, Παμλίδης, Πανάγου, Παντελάκης, Ριένστρα, Ροσέρο, Ροζάλες, Σομποτσίνσκι, Σόρια, Τσαούσης, Τούτου