Πατέρας Έντρικ: «Είχαμε συμφωνήσει με την Τσέλσι και την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω»

Έντρικ

i

©Photo by Alexandre Schneider/Getty Images/Ideal Images

Πατέρας Έντρικ: «Είχαμε συμφωνήσει με την Τσέλσι και την τελευταία στιγμή έκαναν πίσω»

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:43 - 11.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 11.12.2023

Ο πατέρας του 17χρονου Έντρικ, του μεγάλου ταλέντου από τη Βραζιλία αποκάλυψε το παρασκήνιο των συζητήσεων που είχαν με την Τσέλσι, με τη μεταγραφή τελικά να μην προχωράει.

Ο πατέρας του Έντρικ, Ντούγκλας μίλησε για το έντονο ενδιαφέρον που υπήρξε για τον γιο του αποκαλύπτοντας ότι η Τσέλσι έφτασε πιο κοντά στην απόκτηση του του 17χρονου ταλαντούχου Βραζιλιάνου επιθετικού, όμως την τελευταία στιγμή έκανε πίσω.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πατέρας του Έντρικ, Ντούγκλας:

«Λάβαμε μια πρόσκληση από την Τσέλσι, από τον ιδιοκτήτη, και πήγαμε εκεί για να δούμε τον σύλλογο και τη χώρα. Είδαμε την Τσέλσι να παίζει με την Άρσεναλ και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον προπονητή, τις εγκαταστάσεις, τον Ζορζίνιο, τον Σέζαρ Αθπιλικουέτα και τον Τιάγκο Σίλβα.

Μας εξήγησαν τα πάντα. Μας σύστησαν το άτομο που θα μας βοηθούσε να εγκατασταθούμε. Μας έδειξε το σπίτι που θα ζούσαμε, το σχολείο που θα πήγαινε ο Έντρικ, την εκκλησία που θα πηγαίναμε. Όλα ήταν εντάξει για εμάς και την Τσέλσι.

Ωστόσο, όλα χάλασαν την τελευταία στιγμή: δεν μπορώ να πω 100% γιατί δεν είχα υπογράψει ακόμα, αλλά η συμφωνία έκλεισε. Είχα ήδη σκεφτεί ότι θα ζούσα στο Λονδίνο με όλο αυτό το κρύο.

Ο τερματοφύλακας της Ονδούρας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αλλά δεν αποβλήθηκε και υπάρχει λόγος γι' αυτό (vid)
REST OF THE WORLD

13:41 - 22.11.2023

Ο τερματοφύλακας της Ονδούρας αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες, αλλά δεν αποβλήθηκε και υπάρχει λόγος γι' αυτό (vid)

Ο τερματοφύλακας της Ονδούρας, Έντρικ Μεντζίβαρ είδε δύο κίτρινες κάρτες στον αγώνα με το Μεξικό του Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο δεν αποβλήθηκε από τον διαιτητή.

Στη συνέχεια, όμως, το βράδυ, ο εκπρόσωπος του γιου μου τηλεφώνησε και είπε ότι ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι αποσύρθηκε από τη συμφωνία επειδή το τίμημα που θα έπρεπε να πληρώσουν για τον Έντρικ θα διόγκωνε την αγορά. Ήταν 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά για ένα 16χρονο αγόρι που θα έφτανε στη χώρα σχεδόν δύο χρόνια αργότερα. …Τότε προέκυψε η Ρεάλ Μαδρίτης!».

Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!