Πατέρας Πισάρο: «Να μας βοηθήσουν οι αρχές να βρούμε τους δράστες»

Ροδόλφο Πισάρο

i

©Intime

Πατέρας Πισάρο: «Να μας βοηθήσουν οι αρχές να βρούμε τους δράστες»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:50 - 31.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 31.01.2024

Ο πατέρας του Ροδόλφο Πισάρο μίλησε για το δράμα που βιώνει η οικογένειά του, μετά τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Έναν εφιάλτη ζει από ο Ροντόλφο Πισάρο, μετά απ' όσα συνέβησαν στην οικογένεια του στο Μεξικό

Κακοποιοί πυροβόλησαν και σκότωσαν την θεία του, ενώ τραυμάτισαν σοβαρά και την μητέρα του. Όλο αυτό ήταν κάτι που προφανώς ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ήταν αδύνατον να διαχειριστεί από τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. 

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ο πατέρας του Πισάρο μίλησε για το δράμα που βιώνει η οικογένειά του, μετά τη δολοφονία της θείας του Μεξικανού ποδοσφαιριστή. 

«Είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα έγιναν, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, να μας βοηθήσουν να βρούμε τους δράστες. 

Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Η οικογένειά της συζύγου είναι πολύ δεμένη. 

Είναι πολύ πληγωμένη με αυτό που συνέβη. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε ότι η κηδεία της έλαβε χώρα την Τρίτη (30/01), με τον Ροδόλφο Πισάρο να δίνει κανονικά το «παρών» σε αυτή. 

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }