Τρόμος και πάλι στο Μεξικό - Πυροβόλησαν και σκότωσαν ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα
i

© PrtScr

Τρόμος και πάλι στο Μεξικό - Πυροβόλησαν και σκότωσαν ποδοσφαιριστή εν ώρα αγώνα

Γιάννης Λιβανός • 11:51 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 29.01.2024

Συνέχεια στις σοκαριστικές ειδήσεις από το Μεξικό. Κατά τη διάρκεια αγώνα άγνωστος άνοιξε πυρ και σκότωσε τον ποδοσφαιριστή Σέρχιο Αλμέρτο Χαουρέγκι.

Μετά την τραγική είδηση του θανάτου της θείας του Πισάρο και του τραυματισμού της μητέρας του, ένα ακόμη συνταρακτικό συμβάν είδε το φως της δημοσιότητας προερχόμενο και πάλι από το Μεξικό.

Με βάση αυτά που αναφέρουν ΜΜΕ από το Μεξικό  κατά τη διάρκεια αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, άγνωστος μπήκε στο γήπεδο με όπλο. Εκείνη την ώρα ο Σέρχιο Αλμέρτο Χαουρέγκι είχε μόλις περάσει εκτός αγωνιστικού χώρου ως αλλαγή και πριν καλά-καλά καθίσει στον πάγκο ο  αγνώστων στοιχείων δράστης έβγαλε το περίστροφο και τον σκότωσε με έξι σφαίρες.

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:21 - 29.01.2024

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο μέσος της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς όπως αναφέρουν στο Μεξικό η θεία του σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Στη συνέχεια ο  δράστης επιβιβάστηκε σε μία μηχανή και έφυγε γρήγορα. Οι παρευρισκόμενοι στο γήπεδο κάλεσαν ασθενοφόρο, το οποίο όταν έφτασε ήταν ήδη πολύ αργά. Το ιατρικό προσωπικό απλά διαπίστωσε τον θάνατο του παίκτη.