Θρήνος στον Παναμά - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας μόλις στα 41 του
i

© PrtScr

Θρήνος στον Παναμά - Πέθανε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας μόλις στα 41 του

Γιάννης Λιβανός • 09:13 - 29.01.2024 / Ανανεώθηκε: 09:15 - 29.01.2024

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του Λουίς Τεχάδα, του πρώτου σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Παναμά. Οι άνθρωποι της χώρας του αποθανόντος βρίσκονται σε σοκ, θρηνώντας την απώλεια του μεγαλύτερου αστεριού που γέννησε ποτέ η χώρα της κεντρικής Αμερικής.

Πένθος στο ποδόσφαιρο της Κεντρικής Αμερικής μετά τον θάνατο του Λουίς Τεχάδα, ο οποίος αγωνιζόταν στην εθνική ομάδα του Παναμά. Ο πρώην παίκτης άφησε την τελευταία του πνοή εχθές, Κυριακή 28/01 και ήταν μόλις 41 ετών.

Ο Λουίς Τεχάδα ήταν γνωστός με το παρατσούκλι «ταυρομάχος». Υπήρξε ηγετική φυσιογνωμία στην πατρίδα του, αφού έγινε ο πρώτος σκόρερ της εθνικής ομάδας με 43 γκολ, βάζοντάς τον δίπλα σε ένα άλλο μεγάλο όνομα του Παναμά, τον  Μπλας Πέρες.

Αναφέρεται ότι ο 41χρονος πρώην επιθετικός έχασε τη ζωή του έπειτα από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα σε πρωτάθλημα με φίλους στον Παναμά. Οι πηγές από την Κεντρική Αμερική λένε ότι ο παίκτης αισθάνθηκε πόνους στο στήθος πριν από το παιχνίδι και κατά τη διάρκεια του αγώνα φέρεται να λιποθύμησε. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Ωστόσο, μετά από αρκετά λεπτά, επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Ο επιθετικός αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Μεξικού, αφού φόρεσε τις φανέλες  της Τολούκα και της Βερακρουζ. Επιπλέον, στις 30 Μαρτίου 2005, κατά τη διάρκεια των προκριματικών γύρων της Ποδοσφαιρικής Συνομοσπονδίας Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής, οι Παναμέζοι φιλοξένησαν την εθνική ομάδα του Μεξικού, στον δρόμο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 στη Γερμανία.

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:21 - 29.01.2024

Σοκ για τον Πισάρο: Σκότωσαν τη θεία του και τραυμάτισαν τη μητέρα του

Δύσκολες ώρες περνάει ο μέσος της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο, καθώς όπως αναφέρουν στο Μεξικό η θεία του σκοτώθηκε και η μητέρα του τραυματίστηκε μετά από επίθεση αγνώστων στο σπίτι της πρώτης.

Θα πρέπει να σημειωθεί επίσης ότι ο Τεχάδα ήταν μέλος της εθνικής ομάδας του Παναμά που συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας το 2018.