Ξέσπασε ο πατέρας του Χάαλαντ: «Δεν τους άρεσε που πανηγυρίσαμε το γκολ του Ντε Μπρόινε» (vid)

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ

i

PrtScr

Ξέσπασε ο πατέρας του Χάαλαντ: «Δεν τους άρεσε που πανηγυρίσαμε το γκολ του Ντε Μπρόινε» (vid)

Κώστας Τόπας 10:53 - 10.05.2023

Ο πατέρας του Έρλινγκ Χάαλαντ έδωσε την δική του εξήγηση για τα όσα συνέβησαν στις εξέδρες του «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Αρκετοί οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης κατήγγειλαν στα κοινωνικά δίκτυα τη συμπεριφορά του πατέρα του Χάαλαντ, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα σε ειδικό θεωρείο προορισμένο για VIP καλεσμένους, στο γήπεδο των Μαδριλένων.

Ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ φέρεται να πετούσε φαγητό στις εξέδρες και στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που έκανε τους τελευταίους έξαλλους. Αυτή, βέβαια, είναι η μια όψη του νομίσματος, καθώς άλλες εκδοχές υποστηρίζουν πως πρώτα τον προκάλεσαν οι οπαδοί της «βασίλισσας» κι εκείνος απάντησε με χειρονομίες προτού η κατάσταση ξεφύγει.

Από την πλευρά του πάντως, ο πατέρας του Νορβηγού στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι, θέλησε να δώσει την δική του εκδοχή για τα όσα έλαβαν χώρα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», λέγοντας πως οι οπαδοί της Ρεάλ τα έβαλαν μαζί του, επειδή δεν του άρεσε που είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζεται.

Γιατί δεν έγινε έλεγχος VAR στο γκολ του Ντε Μπρόινε καθώς η μπάλα είχε βγει πλάγιο (vids)
CHAMPIONS LEAGUE

10:05 - 10.05.2023

Γιατί δεν έγινε έλεγχος VAR στο γκολ του Ντε Μπρόινε καθώς η μπάλα είχε βγει πλάγιο (vids)

Οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έξαλλοι με το γκολ της ισοφάρισης της Μάντσεστερ Σίτι, καθώς θεωρούν πως υπήρχε πλάγιο πριν από το τέρμα του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Ο λόγος που δεν έγινε χρήση VAR.

«Εντάξει, οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευχαριστημένοι που πανηγυρίσαμε το γκολ το Ντε Μπρόινε. Εκτός από αυτό, έπρεπε να μετακινηθούμε γιατί οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν ευχαριστημένοι με το 1-1», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media ο Αλφ-Ίνγκε Χάαλαντ.