Ο Παυλίδης είναι η εναλλακτική της Μπενφίκα για την επίθεση

Βαγγέλης Παυλίδης

i

PrtScr

Ο Παυλίδης είναι η εναλλακτική της Μπενφίκα για την επίθεση

Κώστας Τόπας 11:24 - 04.08.2023

Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι η εναλλακτική λύση της Μπενφίκα για την επίθεση, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Λούκας Μπελτράν.

Περιζήτητος στην Ευρώπη ο Βαγγέλης Παυλίδης. Πριν από μερικές εβδομάδες στη Γερμανία συνέδεσαν το όνομά του με την Στουτγκάρδη αλλά και την Γκλάντμπαχ, με την πρώτη μάλιστα να έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του 24χρονου Έλληνα επιθετικού. Ωστόσο, σύμφωνα με ολλανδικά ΜΜΕ, η Άλκμααρ απέρριψε και την τρίτη προσφορά της Στουτγκάρδης για τον Έλληνα επιθετικό, ύψους 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 24χρονος επιθετικός, που είχε αποκτηθεί το 2021 από την Βίλεμ για 2,5 εκατ. ευρώ, προέρχεται από μια σπουδαία σεζόν στην Ολλανδία μετρώντας 22 γκολ και 14 ασίστ σε 40 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Γι' αυτό και έχει συγκεντρώσει τα φώτα πάνω του, μιας κι αρκετές ομάδες επιδιώκουν την απόκτηση του.

Μία από αυτές είναι και η Μπενφίκα, η οποία σύμφωνα με την «Record», παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση κι ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στους Ολλανδούς για την απόκτηση του. Ολα αυτά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά η μεταγραφή του Λούκας Μπελτράν από την Ρίβερ Πλέιτ. Οπως τονίζεται μάλιστα από τους Πορτογάλους, το προσεχές διάστημα οι «Αετοί» θα γνωρίζουν αν θα προχωρήσουν για την απόκτηση του Παυλίδη ή θα χρειαστεί να στραφούν σε διαφορετικές λύσεις για την ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος.