Κλείνει Γκονσάλο Ράμος η Παρί με 80 εκατομμύρια ευρώ

Γκονσάλο Ράμος

i

©printscreen

Κλείνει Γκονσάλο Ράμος η Παρί με 80 εκατομμύρια ευρώ

Κωνσταντίνος Ζήκος 12:57 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 03.08.2023

Τη λύση στο μεγάλο της αγωνιστικό πρόβλημα βρίσκει η Παρί Σεν Ζερμέν στο πρόσωπο του Γκονσάλο Ράμος, με τον Πορτογάλο διεθνή επιθετικό της Μπενφίκα να είναι πολύ κοντά στη μετακίνηση του στο Παρίσι.

Ασχέτως από την κατάληξη που θα έχει η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ για την Παρί Σεν Ζερμέν, οι Γάλλοι κινούνται για παίκτη που θα αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης και θα αποτελεί βασική επιλογή στο αγωνιστικό πλάνο του Λουίς Ενρίκε. Ο εκλεκτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Γκονσάλο Ράμος που έχει τραβήξει τα βλέμματα με την παρουσία του στην Πορτογαλία με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Οι δύο πλευρές σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ένα ποσό που μαζί με κάποια μπόνους αναμένεται να φτάσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ. Όλα αυτά, τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες, η πλευρά της Μπενφίκα παρουσιαζόταν να ζητάει 100 εκατομμύρια για να δώσει τη συγκατάθεσή της. Η συμφωνία του Ράμος με τη Παρί είναι για 5 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2028.

Ο Ράμος παρότι είναι 22 ετών, έχει καταφέρει να αγωνιστεί ήδη 106 φορές με τη φανέλα των «αετών» πετυχαίνοντας 41 γκολ και 16 ασιστ. Η σεζόν μάλιστα που προηγήθηκε (2022-20023), ήταν με διαφορά η κορυφαία του, αφού σημείωσε 27 γκολ και 12 ασιστ σε 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι επτά φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας και μάλιστα αποτέλεσε και την αποκάλυψη της στο Μουντιάλ του Κατάρ. Εκεί σημείωσε τρία τέρματα, κάνοντας μάλιστα χατ-τρικ στο 6-1 απέναντι στην Ελβετία για τη φάση των 16. Έχει πετύχει ένα ακόμα γκολ σε φιλικό απέναντι στη Νιγηρία.