Τρομερός Παυλίδης: Βρήκε δίχτυα με φοβερό τακουνάκι και έκανε την ανατροπή για την Άλκμααρ (vid)

Τρομερός Παυλίδης: Βρήκε δίχτυα με φοβερό τακουνάκι και έκανε την ανατροπή για την Άλκμααρ (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:26 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 22:32 - 13.04.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε στην ανατροπή Άλκμααρ κόντρα στην Βάαλβαϊκ με 3-2, για την 30ή αγωνιστική της Eredivisie.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης βρήκε δίχτυα ξανά. Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε στην νίκη-ανατροπή εντός έδρας της Άλκμααρ κόντρα στην Βάαλβαϊκ με 3-2, για την 30ή αγωνιστική της Eredivisie.

Στο 77ο λεπτό ο Τιάγκο Ντάντας έκανε το σουτ από το όριο της περιοχής, η μπάλα ήρθε στον Παυλίδη, ο οποίος με φοβερό τακουνάκι ολοκλήρωσε την επική ανατροπή της ολλανδικής ομάδας.

Κάπως έτσι ο Έλληνας διεθνής σέντερ φορ έφτασε τα 26 γκολ στην φετινή Eredivisie, οδηγώντας την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ. Πλέον ο 25χρονος βρίσκεται πίσω από τον Λουκ Ντε Γιονγκ στη σχετική λίστα που τον προσπέρασε με τα δύο που πέτυχε στον θρίαμβο 6-0 της Αϊντχόφεν κόντρα στη Φιτέσε.

Με αυτή τη νίκη η Άλκμααρ παρέμεινε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 55 βαθμούς, ενώ η Βάαλβαϊκ βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού με 24 πόντους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ισπανικά ΜΜΕ: «Δύσκολη περίπτωση για τη Σεβίλλη ο Παυλίδης»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης δεδομένα είναι περιζήτητος. Η Σεβίλλη είναι μία από τις ομάδες που τον έχει στη λίστα της. Στην ισπανική ομάδα η γραμμή επιθετικών θ’ αλλάξει πλήρως για την επόμενη σεζόν και τα τοπικά ΜΜΕ στέκονται στον διεθνή άσο.

«Το όνομα του Παυλίδη ακούγεται έντονα, αλλά η μετακίνησή του στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» δεν είναι απλή υπόθεση. Μετά την κακή φετινή πορεία, έχει παρθεί απόφαση γι’ ανανέωση στη Σεβίλλη και η διοίκηση επιδιώκει να δώσει πνοή και στην επίθεση. Ο τεχνικός διευθυντής Βίκτορ Όρτα έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Παυλίδη, αλλά προκύπτουν δυσκολίες για τη μεταγραφή.

Με τους Ράφα Μιρ και Εν-Νεσίρι, ο σύλλογος έπρεπε να αναζητήσει πιο προσιτές επιλογές για να ενισχύσει τη γραμμή των επιθετικών. Ο Μαριάνο Ντίαζ ήταν πρώτη υπογραφή, αλλά δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Δεδομένης αυτής της κατάστασης, οι Ρομέρο, Βελίθ, εντάχθηκαν στην ομάδα, αλλά η αβεβαιότητα για την επόμενη σεζόν παραμένει.

Τόσο ο Ρομέρο, όσο και ο Εν-Νεσίρι διανύουν τον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους, ενώ οι Ντίαζ και Μιρ θ’ αποχωρήσουν από την ομάδα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βίκτορ Όρτα έχει δείξει ξανά ενδιαφέρον για τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός, με 27 γκολ στην Eredivisie και στο UEFA Europa Conference League, έχει τραβήξει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων. Ωστόσο, η υψηλή τιμή του, μεταξύ 15-18 εκατ. ευρώ, τον καθιστά μια περίπλοκη επιλογή για τη Σεβίλλη».