Περιζήτητος ο Παυλίδης: Οκτώ ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους

Βαγγέλης Παυλίδης

i

©Photo by Jan Mulder/BSR Agency/Getty Images

Περιζήτητος ο Παυλίδης: Οκτώ ομάδες τον έχουν στο στόχαστρό τους

Δημήτρης Χούπης 18:32 - 03.04.2024 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 03.04.2024

Ο Βαγγέλης Παυλίδης έχει γίνει περιζήτητος με την εικόνα του τη φετινή σεζόν και όπως αναφέρει ρεπορτάζ από τη Γερμανία, οχτώ ομάδες έχουν τον Έλληνα επιθετικό στο στόχαστρό τους.

Συνεχίζει να τρελαίνει κόσμο στην Ολλανδία ο Βαγγέλης Παυλίδης τη φετινή χρονιά. Ο Έλληνας επιθετικός της Άλκμααρ φέτος σκοράρει ανελλιπώς, όντας ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος με 24 τέρματα και δύο ασίστ, αλλά και τρία γκολ στο Conference League.

Η τρομερή εικόνα του, έχει ανεβάσει τόσο την αξία του, αλλά και το πρεστίζ του 25χρονου, ο οποίος έχει περιζήτητος. Συγκεκριμένα, στο τέλος της σεζόν, όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από τον ολλανδικό σύλλογο, παρόλο που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2025.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Φλόριαν Πλέτεμπεργκ από το Sky Sports της Γερμανίας, ο Έλληνας διεθνής έχει γίνει πόλος έλξης αρκετών ομάδων από την Ευρώπη. Συγκεκριμένα, οχτώ ομάδων, με τις περισσότερες από αυτές να είναι από την Bundesliga. Το ποσό που ζητάει η Άλκμααρ για τον Παυλίδη μάλιστα είναι στα 15.000.000 ευρώ με 18.000.000 ευρώ, ενώ τονίζεται ότι ο Λουίς Φαν Χάαλ, που είναι σύμβουλος στον Άγιαξ είναι μεγάλος θαυμαστής του Έλληνα επιθετικού.

Ο Παυλίδης με τη φανέλα του ολλανδικού συλλόγου συνολικά μετράει 130 αγώνες, με 75 γκολ και 25 ασίστ, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί στη Βίλεμ, με την οποία έχει 82 παιχνίδια, 33 γκολ και 14 ασίστ. Αλλά και στις Μπόχουμ και Ντόρτμουντ. Ακόμα είναι 36 φορές διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, έχοντας βρει έξι φορές δίχτυα. Μάλιστα είναι ο 4ος κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών της Άλκμααρ.

Υπενθυμίζεται ότι τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί αρκετές φήμες για μια ενδεχόμενη μεταγραφή του 25χρονου. Μερικούς από τους συλλόγους που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι η Σεβίλλη, η Μίλαν, η Νάπολι, η Λάτσιο και η Μπολόνια.