«Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη»

Βαγγέλης Παυλίδης

i

PrtScr

«Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Παυλίδη»

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:52 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 21.03.2024

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδιαφέρεται για τον Βαγγέλη Παυλίδη, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Βαγγέλης Παυλίδης τη φετινή σεζόν δείχνει ασταμάτητος! Ο Έλληνας επιθετικός σκοράρει κατά ριπάς με την φανέλα της Άλκμααρ τη φετινή σεζόν, έχοντας 27 γκολ σε 38 εμφανίσεις με την ολλανδική ομάδα.

Οι καλές εμφανίσεις του Παυλίδη με την Άλκμααρ έχουν ως αποτέλεσμα πολλές ομάδες από την Ευρώπη να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους εν όψει της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «fichajes», η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή, η οποία αποτελείται από τους Αντουάν Γκριεζμάν, Άνχελ Κορέα, Αλβάρο Μοράτα και Μέμφις Ντεπάι. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα έχει στα υπόψιν της τον Βαγγέλη Παυλίδη.

Μάλιστα το ισπανικό μέσο, τονίζει πως παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει επίσημη κρούση του ενδιαφέροντος της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή, η παρακολούθηση των σκάουτερ της ομάδας υποδηλώνει ότι ο Παυλίδης είναι ένα όνομα που είναι ψηλά στα ραντάρ του συλλόγου.

Θυμίζουμε ότι ο Παυλίδης με το γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση της Άλκμααρ με την Φόλενταμ είχε ιστορική σημασία για τον 25χρονο φορ. Συγκεκριμένα ήταν το 51ο με τη φανέλα της Άλκμααρ στο πρωτάθλημα. Πλέον, ο Παυλίδης έγινε ο 4ος σκόρερ όλων των εποχών στον σύλλογο στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Στην πρώτη θέση της συγκεκριμένης λίστας είναι ο Κέις Κιστ με 212 γκολ, στη δεύτερη θέση ο Πιέρ Τολ με 85 και μόλις τρία γκολ λιγότερα έχει ο Κρίστεν Νίγκααρντ.

Ο Έλληνας επιθετικός έρχεται «καυτός» και με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει της πολύ σημαντικής αναμέτρησης της Ελλάδας κόντρα στο Καζακστάν (21.03 21:45) για τα playoffs του Nations League. Εάν η εθνική μας ομάδα κερδίσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Γεωργία - Λουξεμβούργο και θα διεκδικήσει ένα εισιτήριο για τα τελικά του Euro 2024 που θα γίνει στη Γερμανία.