Πέφτουν οι υπογραφές ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου!

Ραζβάν Λουτσέσκου

i

© Intime

Πέφτουν οι υπογραφές ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου!

Μάνος Τσαλγατίδης 15:38 - 08.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:41 - 08.02.2024

Την Παρασκευή 9 Φλεβάρη ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία ανάμεσα σε Ραζβάν Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ για επέκταση του συμβολαίου του υπάρχει από τα Χριστούγεννα, όταν τον κάλεσε για τις ευχές ο Ιβάν Σαββίδης και τελικά κατέληξαν να συμφωνήσουν να συνεχίσουν μαζί για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πλέον αυτή η συμφωνία παίρνει και επίσημη μορφή, καθώς αύριο Παρασκευή 9/2 και ώρα 15:00 ο Ρουμάνος τεχνικός θα περάσει το κατώφλι των γραφείων της Τούμπας, προκειμένου να υπογράψει τα απαραίτητα έγγραφα. Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει διάρκεια τριών ετών και προφανώς υπάρχουν διαφοροποιήσεις από τό συμβόλαιο που ισχύει τη δεδομένη στιγμή.

Υπέροχο βίντεο: Ιταλός προπονητής κάνει διάλεξη πάνω στο αριστούργημα του Κωνσταντέλια στο Καραϊσκάκη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:11 - 08.02.2024

Υπέροχο βίντεο: Ιταλός προπονητής κάνει διάλεξη πάνω στο αριστούργημα του Κωνσταντέλια στο Καραϊσκάκη

Η χάρη του... Γιάννη Κωνσταντέλια έφτασε μέχρι την Ιταλία. Ιταλός προπονητής έδειξε βίντεο του άσου του ΠΑΟΚ σε ομιλία που έκανε σε καμπ στην Κύπρο.

Θα υπάρξει προφανώς αύξηση και στον μισθό του Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και σε αυτόν τον συνεργατών του, αφού πάντα έτσι κλείνονται οι συμφωνίες του Βαλκάνιου κόουτς, αφού θεωρεί την ομάδα των συνεργατών του οικογένεια και θέλει να είναι καλά αμοιβόμενοι.

Έτσι μετά τις ανανεώσεις Τάισον και Μουργκ, ο ΠΑΟΚ κλείνει το μοναδικό του ανοικτό και πιο μεγάλο... θέμα και στρέφει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Μεϊτέ, Κεντζιόρα, Μπράντον και Τσιγγάρα, που έχει χρόνο για να χειριστεί τα θέματα όπως θέλει ο ίδιος.

Άξιο αναφοράς είναι πως πρόσφατα ο Λουτσέσκου έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος προπονητής του Δικεφάλου στους 151 αγώνες του στον πάγκο της ομάδας έχει ακόμη 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ πλέον χρειάζεται μόλις πέντε αγώνες για να βρεθεί στην κορυφή της λίστας των προπονητών του Δικεφάλου στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League. 

Εκεί βρίσκεται ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος έχει στο παλμαρέ του 154 αναμετρήσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ με 95 νίκες, 25 ισοπαλίες και 33 ήττες. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ξεκινήσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ με λευκή ισοπαλία στη Λιβαδειά, ενώ η πρώτη του νίκη ήταν στις 27 Αυγούστου 2017 στο ΠΑΟΚΚέρκυρα 3-1»