Πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα η Ατλέτικο

Ατλέτικο Μαδρίτης

i

©PrtScr

Πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα η Ατλέτικο

Κώστας Τσιακλής 00:35 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 00:51 - 29.09.2023

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε με 0-2 της Οσασούνα και πανηγύρισε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα από την Παμπλόνα, επικρατώντας με 0-2 της Οσασούνα. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε αφού προηγήθηκε η σπουδαία επιτυχία απέναντι στη συμπολίτισσα Ρεάλ.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με αργό τέμπο και η πρώτη ευκαιρία ήταν για την Οσασούνα στο 13'. Ο Τσίμι Άβιλα έκανε ένα σουτ όμως ο Γιαν Όμπλακ ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα. Πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απείλησαν ξανά όμως η προσπάθεια του Λούκας Τόρο κατέληξε άουτ. Στην αμέσως επόμενη καλή στιγμή η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ με το ωραίο σουτ από δύσκολη γωνία του Αντουάν Γκριεζμάν που πήρε το ριμπάουντ μέσα στην περιοχή (20').

Στο 37' η Οσασούνα απείλησε ξανά και είχε δοκάρι στο σουτ που επιχείρησε ο Γιόχαν Μοχίκα. Στο δεύτερο ημίχρονο η πρώτη καλή φάση άργησε να έρθει. Η Οσασούνα ήταν αυτή που την δημιούργησε στο 66', με τον Γιαν Όμπλακ να αποκρούσει εντυπωσιακά την προσπάθεια του Τόρο.

Στη συνέχεια στο παιχνίδι υπήρχαν αρκετά νεύρα και ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον προπονητή της Οσασούνα, Αρασάτε. Στο 81' η Ατλέτικο καθάρισε το ματς αφού πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ροντρίγκο Ρικέλμε που πλάσαρε ιδανικά τον Φερνάντεθ.

Η ένταση συνεχίστηκε και οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες. Στο 85' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσίμι Άβιλα για τους γηπεδούχους και με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Άλβαρο Μοράτα. Η τελευταία φάση ήταν το σουτ του Θέσαρ Αθπιλικουέτα για την Ατλέτικο στις καθυστερήσεις. Ο Φερνάντεθ απέκρουσε και το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 0-2.

Όπως προαναφέραμε αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την Ατλέτικο που ανέβηκε στην 5η θέση με 13 βαθμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «ροχιμπλάνκος» έχουν παιχνίδι λιγότερο. Από την άλλη η Οσασούνα έχει να κερδίσει εδώ και τέσσερα ματς και έτσι παρέμεινε στους επτά βαθμούς (14η θέση).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ