Πέρεθ: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο»
i

Πέρεθ / © Intime

Πέρεθ: «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο»

Sportal newsroom 23:39 - 22.01.2023

Ο Ρουμπέν Πέρεθ, ένας από τους «μοιραίους» του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ζήτηση συγγνώμη για την ήττα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα μέσα στη Λεωφόρο, με τον καταιγιστικό ΠΑΟΚ να του κλέβει το τρίποντο και να βάζει «φωτιά» στην βαθμολογία.

Ο ΠΑΟΚ «σόκαρε» τη Λεωφόρο και φώναξε ότι πάει για πρωτάθλημα (0-3)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:20 - 22.01.2023

Ο ΠΑΟΚ «σόκαρε» τη Λεωφόρο και φώναξε ότι πάει για πρωτάθλημα (0-3)

Ο ΠΑΟΚ έστησε πάρτι στη Λεωφόρο, διέλυσε τον απογοητευτικό Παναθηναϊκός με 3-0 και τον νίκησε για δεύτερη φορά σε τέσσερις ημέρες. Ο Ρούμπεν με αυτογκόλ το 0-1, σκόραραν οι Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς, είχε δοκάρι ο Ολιβέιρα.

O Ρουμπέν Πέρεθ ήταν ένας από τους μοιραίους για τον ΠΑΟ, αφού με δικό του αυτογκόλ πήρε προβάδισμα ο «Δικέφαλος». Ο ίδιος μετά το ματς ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας, ενώ παράλληλα τόνισε πως το «τριφύλλι» θα πρέπει να ανακάμψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για το τι δεν πήγε καλά και ήρθε αυτό το άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδα: «Ήταν μια κακή νύχτα, δεν περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για το αποτέλεσμα αυτό. Την Πέμπτη μας περιμένει ένας τελικός πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να τα δώσουμε όλα».

Για το τι θα πρέπει να κάνει η ομάδα ενόψει της ρεβάνς: «Θα πρέπει να σηκωθούμε ψυχολογικά. Σήμερα θα θέλαμε να πάρουμε τη ρεβάνς από το αποτέλεσμα της Τετάρτης. Πρέπει να αποδείξουμε πως ήταν μια κακή παρένθεση, είμαστε ικανοί, να σηκώσουμε κεφάλι και να βελτιωθούμε στη συνέχεια».