Περιμένει τους τραυματίες για τη Λεωφόρο ο Μπράτσος

Ο Κώστας Μπράτσος.

i

©intime

Περιμένει τους τραυματίες για τη Λεωφόρο ο Μπράτσος

Sportal newsroom 17:16 - 26.03.2023

Ο Κώστας Μπράτσος έχει αρκετούς αμφίβολους για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο Βόλος ξεκίνησε με ήττα τα play offs εντός έδρας με τον Ολυμπιακό, αλλά παραμένει ζωντανός για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η ομάδα της Μαγνησίας, έχει ένα ακόμα δύσκολο έργο μπροστά της, αφού θα φιλοξενηθεί από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Η διακοπή, πάντως, θα βοηθήσει τους τραυματίες να ανεβάσουν στροφές, αλλά θα ξέρει τις προσεχείς μέρες αν θα έχει ορισμένους απ' αυτούς στη διάθεσή του.

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:28 - 20.03.2023

Βόλος: «Η ελληνική διαιτησία στέκεται με δουλοπρέπεια μπροστά στους μεγάλους»

Σε ανακοίνωση για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό προχώρησε ο Βόλος, ο οποίος συνεχίζει να απαιτεί ξένους διαιτητές στους αγώνες του στα πλέι οφ.

Προβλήματα αντιμετωπίζουν οι Ζαν Μπαριέντος, Έντσο Γκάγκι, Νικολά Μεσκίδα και Μίκαελ Τσιρίνος. Υπάρχει αισιοδοξία στον Βόλο ότι έστω δύο εκ των τεσσάρων θα προλάβουν την αναμέτρηση στη Λεωφόρο. Ο Κώστας Μπράτσος δεν έχει αυτές τις μέρες στη διάθεσή του τους διεθνείς με την Ελπίδων Κυριάκο Ασλανίδη και Δημήτρη Μεταξά αλλά και τον Φινλανδό Νικολάι Άλχο, ενώ όπως είναι γνωστό, ο Μπράτσος δεν θα βρίσκεται στον Βόλο, επειδή αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.