«Πέταξε» βαθμούς η Ατλέτικο Μαδρίτης και η... καρέκλα της τρίζει (1-1)
i

Κόκε / Aitor Alcalde / Getty Images

«Πέταξε» βαθμούς η Ατλέτικο Μαδρίτης και η... καρέκλα της τρίζει (1-1)

Sportal newsroom 19:58 - 15.01.2023 / Ανανεώθηκε: 17:31 - 16.01.2023

Στο πρώτο της ματς χωρίς τον Φέλιξ, η Ατλέτικο Μαδρίτης «γκέλαρε» εκτός έδρας κόντρα στην Αλμερία (1-1) και πλέον η θέση της είναι... αμφιταλαντευόμενη.

Στην πρώτη της αναμέτρηση δίχως την παρουσία του Ζοάο Φέλιξ, η Ατλέτικο Μαδρίτης υπέστη «γκέλα» κόντρα στην Αλμερία, με τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής της La Liga να λήγει με σκορ 1-1.

Οι «ροχιμπλάνκος» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 18ο λεπτό πήραν το προβάδισμα από τον Άνχελ Κορέα. Όμως στο 37ο λεπτό ο Ελ Μπιλάλ Τουρέ έφερε το ματς στα ίσα και έβαλε δύσκολα στην αντίπαλο του. Πλέον η Ατλέτικο κινδυνεύει να μείνει μέχρι και εκτός Ευρώπης, αφού η βαθμολογία στην Primera Division είναι αρκετά αμφίρροπη.

Λίγη ώρα νωρίτερα η Εσπανιόλ πήρε σημαντική νίκη εναντίον της , στην προσπάθεια που δίνει για παραμονή στη κατηγορία (1-2). Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με τον Χοσέλου (6'), όμως οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ένα λεπτό αργότερα με τον Ενές Ουνάλ. Τη νίκη έδωσε τελικά ο Τσάβι Πουάδο, στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.