Πετράκης: «Με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα, θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους»
i

©intime

Πετράκης: «Με αφήνει ικανοποιημένο η εικόνα, θέλαμε τη νίκη για πολλούς λόγους»

Δημήτρης Χούπης 22:33 - 16.03.2024

Ο Γιάννης Πετράκης μετά τη νίκη του Παναιτωλικού κόντρα στον Πανσερραϊκό, δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του, τονίζοντας ότι η ομάδα του ήθελε τους τρεις βαθμούς για αρκετούς λόγους.

Ο Παναιτωλικός πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό με 3-0 για την 1η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Superleague. Με τους τρεις βαθμούς η ομάδα του Αγρινίου παραμένει κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα ο Πανσερραϊκός βρίσκεται πέντε θέσεις από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τεχνικός του Παναιτωλικού Γιάννης Πετράκης, φάνηκε ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του, τονίζοντας στη συνέχεια ότι χρειάζονταν τη νίκη για αρκετούς λόγους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να πω ότι είχαμε και άλλα πολύ καλά ημίχρονα αλλά σήμερα αξίζει ένα μπράβο στα παιδιά. Το χρειαζόμασταν για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Με αφήνει πολύ ικανοποιημένο. Έχουμε ένα σπουδαίο ματς μπροστά μας. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Αυτή την εικόνα να μην την χάσουμε, να την βελτιώσουμε. Ευχαριστώ τον κόσμο για την ώθηση».

Αναφορικά με την συνέχεια στα playouts: «Ένα ένα τα παιχνίδια, κοιτάμε αυτό που είναι μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι μετά από 5 χρόνια ο Παναιτωλικός πήγε με 2-0 στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Δεν μου αρέσει να λέμε μεγάλες κουβέντες. Είχαμε καλή εικόνα και πήραμε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι, να γινόμαστε καλύτεροι».

Από την άλλη ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών, Πάμπλο Γκαρσία, παραδέχτηκε τον Παναιτωλικό για τη νίκη, λέγοντας ότι ήταν η καλύτερη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο αντίπαλος ήταν σήμερα καλύτερος από εμάς. Αυτοί χρειαζόντουσαν τους βαθμούς, Εμείς πρέπει να βελτιωθούμε και να γνωρίζουμε πως δεν έχουν τελειώσει όλα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να βελτιωθώ και εγώ προσωπικά και θα πρέπει να προετοιμαστώ για το επόμενο παιχνίδι».