Πετράκης: «Τέτοια ισοπαλία είναι σαν νίκη, εύχομαι ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία»

Πετράκης: «Τέτοια ισοπαλία είναι σαν νίκη, εύχομαι ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:32 - 30.03.2024 / Ανανεώθηκε: 22:34 - 30.03.2024

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης, μετά την ισοπαλία του Παναιτωλικού στους «Ζωσιμάδες» κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 1-1.

Ο Παναιτωλικός έκανε ακόμα ένα βήμα για την παραμονή του στη Stoiximan Super League, καθώς απέσπασε ισοπαλία με 1-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος.

Πλέον οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου βλέπουν το «τρένο» της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία να απομακρύνεται.

Αντίθετα, ο Παναιτωλικός με το αποτέλεσμα αυτό νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια, όχι όμως και σιγουριά, καθώς βρέθηκε στο +2 από την προτελευταία Κηφισιά και διατήρησε το +5 από τους Ηπειρώτες.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις που έκανε στη κάμερα της Nova εμφανίστηκε αρκετά ικανοποιημένος από τον βαθμό που απέσπασε η ομάδα του. Επίσης ο Έλληνας τεχνικός ευχήθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρει τον δρόμο του και να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τέτοια ισοπαλία είναι σαν νίκη. Ήταν ένα αμφίρροπο παιχνίδι, το χρειαζόμαστε το αποτέλεσμα αυτό για τη συνέχεια.

Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο εδώ για την αναγνώριση στην προσπάθεια που κάναμε τα χρόνια που ήμουν εδώ. Εύχομαι ο ΠΑΣ να βρει τον δρόμο του και να μείνει στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Για τη συνέχεια των playouts, ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε: «Έχω πει ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα play out όλα είναι πιθανό να συμβούν. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, είναι πέντε παιχνίδια ακόμα».