Πέτρος Κόκκαλης: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ' Ελληνική Δημοκρατία»

Πέτρος Κόκκαλης

i

Πέτρος Κόκκαλης/©Intime

Πέτρος Κόκκαλης: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ' Ελληνική Δημοκρατία»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:09 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 26.09.2023

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρόεδρος της Super League, Πέτρος Κόκκαλης σχολίασε μέσω των social media το πανό που υψώθηκε στη Λεωφόρο στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/9, 21:00) στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Στον αέρα κινδύνευσε να τιναχτεί το αθηναϊκό ντέρμπι κι ο λόγος είναι το πανό που υψώθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού». Όταν οι δύο ομάδες βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο, το πανό ξετυλίχθηκε και πάνω του αναγραφόταν το σύνθημα «Free the Boys», δηλαδή «Ελευθερώστε τους Blue Bad Boys».

Αμέσως οι ιθύνοντες της «Ένωσης» κάλεσαν τους ποδοσφαιριστές στην άκρη του γηπέδου κι αποχώρησαν για λίγα δευτερόλεπτα από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς είχαν ενημερώσει πως αν το πανό ανοιχτεί δεν θα αγωνίζονταν. Ωστόσο, το πανό κατέβηκε κι οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν στο γήπεδο για να αρχίσει το ματς.

Η κίνηση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού να αναρτήσουν το εν λόγω πανό προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αφού υπήρξαν αποδοκιμασίες από αρκετό κόσμο στη Λεωφόρο, αλλά και επώνυμους στα Social Media.

Ένας από αυτούς που το σχολίασαν είναι κι ο πρώην πρόεδρος της Super League και γιος του πρώην ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος που ανάρτησε φωτογραφία από το πανό, γράφοντας: «Ίσως η χειρότερη στιγμή του ΠΑΟ στην Γ' Ελληνική Δημοκρατία».