Μεγάλο πανό Bad Blue Boys στη Λεωφόρο

Μεγάλο πανό Bad Blue Boys στη Λεωφόρο

Sportal newsroom 20:06 - 25.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 25.09.2023

Στο πέταλο των οργανωμένων του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο υπάρχει πανό των Bad Blue Boys πριν τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας (25/9, 21:00) στη Λεωφόρο για το μεγάλο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στο Τριφύλλι και την Ένωση, υπάρχει στο πέταλο -καλυμμένο κατά το ήμισυ- μεγάλο πανό των Bad Blue Boys, των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα μες την ημέρα η ΑΕΚ ενημέρωσε για πληροφορίες που ανέφεραν ότι ετοιμαζόταν ένα πανό, το οποίο θα προσβάλλει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή.

Αναλυτικά η ενημέρωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Ο Γκατσίνοβιτς φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού με κινητικά προβλήματα έξω από τη Λεωφόρο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:06 - 25.09.2023

Ο Γκατσίνοβιτς φωτογραφήθηκε με φίλο του Παναθηναϊκού με κινητικά προβλήματα έξω από τη Λεωφόρο

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έσπευσε να φωτογραφηθεί με έναν φίλο των πρασίνων, προσφέροντας μία σπάνια ποδοσφαιρική στιγμή.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν».