Στον Πανσερραϊκό κι επίσημα ο Πηλέας - Τον αποχαιρέτησε ο Άρης Λεμεσού

Κώστας Πηλέας

i

© Aris Lemesou FC

Στον Πανσερραϊκό κι επίσημα ο Πηλέας - Τον αποχαιρέτησε ο Άρης Λεμεσού

Ο Άρης Λεμεσού ανακοίνωσε κι επίσημα τη μεταγραφή του Κώστα Πηλέα στον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό.

Ο Πανσερραϊκός είναι έτοιμος να επιστρέψει στα... σαλόνια της Super League έπειτα από 12 χρόνια, για αυτό και προετοιμάζεται σε όλα τα επίπεδα. Σε ότι αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, μετά την απόκτηση του Νταμίλ Ντανκερλάι η ομάδα των Σερρών πρόσθεσε ακόμη έναν ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της. Ο λόγος γίνεται για τον Κώστα Πηλέα, ο οποίος την περασμένη σεζόν μέτρησε συνολικά δύο ασίστ σε 22 συμμετοχές με τη φανέλα του πρωταθλητή Άρη Λεμεσού.

Όπως διαβάσατε στο Sportal, η νεοφώτιστη ομάδα εξέτασε σοβαρά την περίπτωση του νεαρού μπακ, με αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί αισίως η μεταγραφή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πηλέας είναι προϊόν των ακαδημιών της Άρσεναλ, ενώ πριν από έναν μήνα ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είχε αναφέρει πως ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα.

Μπορεί μέχρι στιγμής ο Πανσερραϊκός να μην έχει ανακοινώσει τη μεταγραφή του Πηλέα, ωστόσο η ομάδα της Κύπρου γνωστοποίησε τη μετακίνηση του 25χρονου αριστερού οπισθοφύλακα στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Άρη Λεμεσού:

Ο Άρης Λεμεσού ανακοινώνει τη μεταγραφή του Κώστα Πηλέα στον Πανσερραϊκό. Η διοίκηση της ομάδας μας έκανε δεκτή την προσφορά της ομάδας των Σερρών, λαμβάνοντας υπόψη και την επιθυμία του ιδίου του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ελληνική Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής μεταγραφεί σε άλλη ομάδα.

Ο Πηλέας βοήθησε και βοηθήθηκε στην ομάδα μας. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Εθνικό και είχε σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έχοντας 20 συμμετοχές με τις 15 ως βασικός. Ως ποδοσφαιριστής του Άρη χρίστηκε διεθνής, αγάπησε την ομάδα μας και ο κόσμος του το ανταπέδωσε.

Ευχόμαστε στον Κώστα καλή συνέχεια στην καριέρα του και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Πανσερραϊκού για την απόκτηση του Κύπριου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα ενταχθεί στο σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία και θα αποτελέσει μέρος του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.