Πήρε μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στα μεγάλα ματς του ΠΑΟΚ

Αντρίγια Ζίβκοβιτς

i

©intime

Πήρε μπροστά ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και στα μεγάλα ματς του ΠΑΟΚ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:00 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:00 - 20.03.2023

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έφτασε τα πέντε γκολ, τα δύο σε ντέρμπι νίκη με Παναθηναϊκό και Άρη, αποδεικνύοντας ότι είναι πάικτης βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ασφαλώς είναι παίκτης βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. 

Ο 27χρονος Σέρβος εξτρέμ, από τους πλέον ακριβοπληρωμένους στο ρόστερ, είναι αλήθεια ότι δεν ξεκίνησε ιδανικά τη σεζόν. Μέχρι την 12η αγωνιστική, όταν και ο ΠΑΟΚ ακόμα «ψαχνόταν» στα περισσότερα ματς ήταν άφαντος. Σ' εκείνα τα δώδεκα παιχνίδια, απουσίασε στα τρία. Το ένα ήταν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη νίκη με 2-1 στο Φάληρο, διότι είχε αποβληθεί με Λεβαδειακό, το δεύτερο λόγω τραυματισμού ήταν και πάλι ντέρμπι, με την ΑΕΚ εκτός έδρας και δεν αγωνίστηκε και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό. 

Ο Ζίβκοβιτς είχε καταγράψει ασίστ στις νίκες με Ατρόμητο, Ιωνικό, αλλά δίχτυα δεν είχε βρει. Όταν ανακοινώθηκε η αποστολή της Σερβίας για το Μουντιάλ, σαν να αναζωογονήθηκε. Πριν αναχωρήσει για το Κατάρ αποχαιρέτησε τους φίλους του ΠΑΟΚ με μία γκολάρα στο 3-0 επί του Βόλου στην Τούμπα. Πήγε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν θετικός και μάλιστα κόντρα στο Καμερούν σ' εκείνο τον συγκλονιστικό αγώνα, ήταν ο κορυφαίος της εθνικής του. 

«Τo δράμα των playoffs της Super League τώρα κορυφώνεται»: Αφιέρωμα σουηδικής ιστοσελίδας στην πρεμιέρα τoυ μίνι πρωταθλήματος
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:20 - 20.03.2023

«Τo δράμα των playoffs της Super League τώρα κορυφώνεται»: Αφιέρωμα σουηδικής ιστοσελίδας στην πρεμιέρα τoυ μίνι πρωταθλήματος

H ιστοσελίδα «Sveska Fans» ετοίμασε ένα εκτενές αφιέρωμα αναφορικά με την πρεμιέρα των playoffs, αναλύοντας τα όσα συγκλονιστικά συνέβησαν στην πρώτη αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος της Stoiximan Super League.

Ο «Ζίβκο» γύρισε στην Ελλάδα και σταδιακά ανεβάζει στροφές κι αποτελεί όντως βαρόμετρο για τον ΠΑΟΚ. Ο Σέρβος άσος πριν το Μουντιάλ είχε ένα γκολ και τώρα έχει φτάσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο τα πέντε γκολ. Τα υπόλοιπα τέσσερα εντός του 2023. Σκόραρε για το 0-3 επί της Λαμίας στο πρωτάθλημα και το πιο σημαντικό γκολ στη συνέχεια το πέτυχε στη Λεωφόρο. Με πλασέ από την ασίστ του Κωνσταντέλια έκανε το 0-2 και ουσιαστικά σφράγισε τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Το τέταρτο γκολ άργησε, αλλά ήταν κι αυτό χάρμα οφθαλμών. Ο Σέρβος με θαυμάσιο σκαφτό πλασέ σκόραρε στο 6-0 επί του Ιωνικού (πέτυχε το 4-0). Ακολούθησαν δύο ασίστ στον πρώτο ημιτελικό με τη Λαμία και στα πλέι οφ πέτυχε το δεύτερο γκολ του σε ντέρμπι. Ο Ζίβκοβιτς πέτυχε το 1-2, ο ΠΑΟΚ παραμένει στο κόλπο και το θετικό είναι ότι ένα σημαντικό του περιουσιακό στοιχείο ξαναβρήκε το χαμόγελό του και προσφέρει στην ομάδα του γκολ και βαθμούς.