Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση του Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία

Sportal newsroom 10:51 - 26.06.2023

Ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του, Κλάρα Κία, πήγαν μαζί στο γάμο του αδερφού του.

Η Κλάρα Κία Μαρτί και ο Ζεράρ Πικέ φαίνεται πως ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού ο γάμος μεταξύ των δύο μοιάζει να πλησιάζει. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η ιστοσελίδα «Look», το ζευγάρι μπορεί να βρίσκεται σε σχέση μόλις ένα χρόνο, όμως αυτό δεν τους εμποδίζει από το να προχωρήσουν από κοινού τη ζωή τους.

Η συγκεκριμένη είδηση, όπως αναφέρει με το εν λόγω Μέσο, πηγάζει από το γεγονός πως ο Ισπανός και η σύντροφος του βρέθηκαν παρέα σε ένα κοσμηματοπωλείο, πριν από λίγο διάστημα, με μάρτυρες να αναφέρουν στιχομυθία με τον καταστηματάρχη που παρέπεμπε σε αγορά γαμήλιων δαχτυλιδιών.

Την πληροφορία για γάμο έφερε στο προσκήνιο και η ιστοσελίδα «OkDiario», η οποία μεταξύ άλλων υποστηρίζει πως το ζευγάρι αναμένεται να ανακοινώσει τις ημερομηνίες της τελετής σύντομα.

Ζεράρ Πικέ και Κλάρα Κία έκαναν την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνισή τους. Οι δυο τους βρέθηκαν στον γάμο του μικρότερο αδερφού του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα. Ο Μαρκ Πικέ παντρεύτηκε την Μαρία Βαλς την περασμένη Παρασκευή (23/6) στην ενορία του Sant Vicenç de Montalt, σύμφωνα με το Divinity. 

«Σύμφωνα με τις εικόνες που κατέγραψαν οι φωτορεπόρτερ, έφυγαν και οι δύο μαζί, χαμογελώντας και πιασμένοι χέρι χέρι μόλις τελείωσε το μυστήριο», αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα.  

Όπως γίνεται αντιληπτό τα φώτα της δημοσιότητας δεν τα τράβηξε το νεόνυμφο ζευγάρι, αλλά ο Ζεράρ Πικέ με την Κλάρα Κία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα φόρεσε στο γάμο ένα κλασικό μπλε ναυτικό κοστούμι, με λευκό πουκάμισο και γαλάζια γραβάτα.

Η Κλάρα Κία επέλεξε ένα απλό φόρεμα, σε χρυσό χρώμα και σχέδιο, ενώ αποφάσισε να καλύψει τα μάτια της με γυαλιά ηλίου, που συνήθως φοράει όταν περπατά στους δρόμους της Βαρκελώνης.