Πιόλι: «Βλέπω μια υγιή ομάδα, ακόμα κι αν δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Στέφανο Πιόλι

i

©glomex

Πιόλι: «Βλέπω μια υγιή ομάδα, ακόμα κι αν δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 10:40 - 08.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Έμπολι στάθηκε στο στοιχείο που έλειψε από την ομάδα του και αναφέρθηκε στο επερχόμενο ματς απέναντι στη Νάπολι.

Η Μίλαν αν και ανώτερη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Έμπολι χάνοντας σημαντικούς βαθμούς μία εβδομάδα μετά την συντριπτική νίκη με 4-0 μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Νάπολι.

Ο προπονητής των «ροσονέρι» μίλησε στο Sky Sports μετά την λήξη της αναμέτρησης αναφέροντας: «Βλέπω μια υγιή ομάδα, ακόμα κι αν δεν είναι το αποτέλεσμα που θέλαμε». Επίσης στάθηκε σε ορισμένους παίκτες που πήραν ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους αλλά δεν μπόρεσαν να προσφέρουν πολλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

«Αναμένονται γκολ από τους επιθετικούς. Δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες, ακόμα και με τα επιθετικά χαφ αλλά μας έλειπε το γκολ. Η ομάδα έκανε καλό παιχνίδι, αλλά κάτι έλειπε. Ο Ντε Κέτελαρ είναι έτοιμος να δώσει πράγματα και θα το κάνει. Δουλεύει έντονα στις προπονήσεις κι είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν».

Η Μίλαν θα αντιμετωπίσει την Νάπολι στις 12 Απριλίου για τα προημιτελικά του Champions League σε έναν ιταλικό «εμφύλιο». Ο Πιόλι στάθηκε στην εκπληκτική σεζόν που διανύει η ομάδα του Σπαλέτι και ανέφερε πως παρά τη νίκη μέσα στην έδρα της με τέσσερα γκολ, η Νάπολι ίσως είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή τη στιγμή στο κόσμο.