Μέρα Πιζάρο για την ΑΕΚ με κινητοποίηση οπαδών στη... Ζυρίχη

Ροντόλφο Πιζάρο

i

©MLS

Μέρα Πιζάρο για την ΑΕΚ με κινητοποίηση οπαδών στη... Ζυρίχη

Κώστας Τσίλης 12:15 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 16.07.2023

Το απόγευμα φτάνει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στην ΑΕΚ ο Πιζάρο και υπάρχει κινητοποίηση των οπαδών της Ένωσης για τον ενδιάμεσο... σταθμό.

Είναι αλήθεια πως ο Ροντόλφο Πιζάρο ήταν με τις βαλίτσες για την Αθήνα στο χέρι, από την στιγμή που πείστηκε από την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα να περάσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τον Ατλαντικό. Και βιαζόταν και αυτός να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να πιάσει δουλειά. Εξ ου και η σημερινή μέρα για την ΑΕΚ, είναι μέρα... Πιζάρο. 

Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός φτάνει σήμερα νωρίς το απόγευμα στο Ελ Βενιζέλος, με ενδιάμεσο σταθμό την Ζυρίχη. Οι... πληροφορίες του τρόπου ταξιδιού του Πιζάρο είχαν κυκλοφορήσει από χθες, γι αυτό και οπαδοί της ΑΕΚ που μένουν στην Ελβετία έχουν κινητοποιηθεί μήπως καταφέρουν να τον δουν έστω και για λίγο στον ενδιάμεσο σταθμό που θα κάνει. Ξέροντας βέβαια πως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. 

Πιζάρο

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο Πιζάρο θα φτάσει νωρίς το απόγευμα στην Αθήνα, αλλά δύσκολα θα υπάρξει κάτι επιπλέον στο σημερινό του πρόγραμμα. Το πιο πιθανό είναι πως ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός θα ξεκουραστεί από το υπερατλαντικό ταξίδι, θα... συνέλθει και αύριο θα μπει στην διαδικασία των ιατρικών και εργομετρικών. Και κατόπιν υπογραφές και επίσημες ανακοινώσεις. 

Αν πάντως όλα τα διαδικαστικά ολοκληρωθούν μέσα σε μια ημέρα, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο, τότε ίσως να προλάβει ο Πιζάρο να πάει ακόμα και στην προπόνηση της Τρίτης

Κάτι που θα ήθελε και ο Ματίας Αλμέιδα και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Διαφορετικά, αν δεν προλάβει, θα κάνει την Τετάρτη την πρώτη του προπόνηση στα Σπάτα.