«Πλήγμα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα - To μήνυμα του Άγγλου

Μάρκους Ράσφορντ

i

Μάρκους Ράσφορντ/©Photo by Matthew Ashton - AMA/Getty Images/Ideal Images

«Πλήγμα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ράσφορντ θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα - To μήνυμα του Άγγλου

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:36 - 13.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 13.04.2023

Ο Μάρκους Ράσφορντ πέρα από το αποψινό ματς (13/4) με τη Σεβίλλη αναμένεται να απουσιάσει και από αρκετούς ακόμα αγώνες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μάρκους Ράσφορντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον στο 81ο λεπτό του ματς το περασμένο Σάββατο (8/4) και έγινε αναγκαστική αλλαγή. 

«Δυστυχώς, ο τραυματισμός δεν δείχνει καλός. Πρέπει πάντως να περιμένουμε. Για όλα φταίει το βαρύ πρόγραμμα, δεν γίνεται να δίνουμε τρία παιχνίδια σε έξι ημέρες», τόνισε ο Τεν Χαχ για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας του μετά τη λήξη της αναμέτρησης. 

Ο Άγγλος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και τα νέα δεν είναι ευχάριστα τόσο για τον ίδιο όσο και για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο μυϊκός τραυματισμός που αποκόμισε από τον αγώνα με την Έβερτον θα τον αφήσει στα... πιτς για μερικές εβδομάδες. «Η μετέπειτα αξιολόγηση του τραυματισμού έδειξε ότι ο Μάρκους δεν θα είναι διαθέσιμος για μερικά παιχνίδια, αλλά αναμένεται να επιστρέψει… τις τελευταίες εβδομάδες της σεζόν», αναφέρουν στο Νησί. 

Φυσικά πρόκειται για μεγάλο «πλήγμα» για τους «Κόκκινους Διαβόλους», καθώς ο Ράσφορντ έχει σκοράρει 28 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν.

«Δουλεύω σκληρά με τον φυσιοθεραπευτή για να επιστρέψω το συντομότερο! Τα λέμε σύντομα», έγραψε ο Άγγλος επιθετικός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.