Πλήγμα στη Μπαρτσελόνα με Ντε Γιονγκ

Φράνκι Ντε Γιόνγκ

i

©Photo by Alex Caparros/Getty Images

Πλήγμα στη Μπαρτσελόνα με Ντε Γιονγκ

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:15 - 24.03.2023 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 24.03.2023

Ο Φρένκι Ντε Γιονγκ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα απουσιάσει για περίπου δύο εβδομάδες.

Η Μπαρτσελόνα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Φρένκι Ντε Γιονγκ, καθώς ο Ολλανδός τραυματίστηκε στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα απουσιάσει για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Για την ομάδα του Τσάβι τα προβλήματα είναι γνωστά των Πέδρι και Ουσμάν Ντεμπελέ, οι οποίοι απουσιάζουν πάνω από έναν μήνα, ενώ αυτές τις ημέρες προστέθηκαν τα ονόματα των Αντρέας Κρίστενσεν και Ρόναλντ Αραούχο. Πλέον στη λίστα των τραυματιών μπήκε και το όνομα του Ντε Γιονγκ.

Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας με ανάρτηση τους στο Twitter είναι καθησυχασμένοι με τον τραυματισμό του Ντε Γιονγκ, καθώς πιστεύουν ότι θα τον ξεπεράσει γρήγορα και θα μπορέσει να επανέλθει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την ομάδα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του Ολλανδού μέσου στη ρεβάνς του κυπέλλου Ισπανίας, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (5/4) στο Καμπ Νου, ενώ σχεδόν σίγουρη θα είναι η απουσία του στο παιχνίδι με την Έλτσε. 

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής μετράει τη φετινή σεζόν 34 συμμετοχές με 2 γκολ και μία ασίστ όντας ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες στη μεσαία γραμμή των «μπλαουγκράνα».