Πλήγμα στην Ρεάλ με Μόντριτς: Χάνει τον τελικό του Copa Del Rey, «τρέχει» να προλάβει τη μάχη με την Σίτι

Ματέο Κόβασιτς και Λούκα Μόντριτς

i

Ματέο Κόβασιτς και Λούκα Μόντριτς /©Photo by David Ramos/Getty Images/Ideal Images

Πλήγμα στην Ρεάλ με Μόντριτς: Χάνει τον τελικό του Copa Del Rey, «τρέχει» να προλάβει τη μάχη με την Σίτι

Κώστας Τόπας 12:42 - 28.04.2023

Συναγερμός σήμανε στο στρατόπεδο της Ρεάλ με τον Λούκα Μόντριτς, λόγω μυϊκού τραυματισμού του Κροάτη μέσου που σημειώθηκε κόντρα στη Χιρόνα.

Ο Λούκα Μόντριτς έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ματς με την Χιρόνα το βράδυ της Τρίτης (25/04) λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε στους μύες των οπίσθιων μηριαίων του αριστερού ποδιού. 

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι το πρόβλημα είναι αρκετά σοβαρό, καθώς θα χρειαστεί να μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον δύο εβδομάδες κι έτσι θα απουσιάσει από τις αναμετρήσεις με Αλμερία και Ρεάλ Σοσιεδάδ αλλά ενδεχομένως κι από τον τελικό του Copa Del Rey. Μάλιστα, οι πιθανότητες να προλάβει τη μεγάλη μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι στις 9 Μάιου δεν είναι αρκετές, ωστόσο ο Κάρλο Αντσελότι θεωρεί πως μέχρι τότε, ο Κροάτης μέσος θα ξεπεράσει τον τραυματισμό του και θα τον έχει στην αποστολή.

Πάντως, μία εβδομάδα πριν τον τελικό του Copa del Rey (06/05) και 11 μέρες πριν τη μονομαχία με τη Μάντσεστερ Σίτι , η ανησυχία με τον Λούκα Μόντριτς είναι μέγιστη, αφού είναι βασικός για τον Κάρλο Αντσελότι , ο οποίος δεν αμφιβάλλει ότι σε σημαντικά παιχνίδια πρέπει να είναι στην ενδεκάδα. Ο μέσος είναι ένα θεμελιώδες κομμάτι στο σχήμα του Ιταλού τεχνικού