Σάλος με το βίντεο που δείχνει τον Έξουμ να περπατάει κανονικά και με τις πατερίτσες στο χέρι (vids)

Σάλος με το βίντεο που δείχνει τον Έξουμ να περπατάει κανονικά και με τις πατερίτσες στο χέρι (vids)

Κώστας Τόπας 11:23 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 28.04.2023

Ο Ντάντε Έξουμ εθεάθη κατά την άφιξή του στην Σερβία, με την υπόλοιπη αποστολή της Παρτιζάν μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, να περπατάει δίχως να αντιμετωπίζει πρόβλημα και με τις πατερίτσες στο χέρι.

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο άγριο επεισόδιο των παικτών της Ρεάλ με την Παρτιζάν ήταν ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε που τραυμάτισε με αδιανόητη λαβή τον Ντάντε Έξουμ. Με κίνηση «suplex» που θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα αστέρια του WWE, ο Γάλλος φόργουορντ παραλίγο να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στον αντίπαλό του.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο 27χρονος γκαρντ της Παρτιζάν αποχώρησε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα μώλωπες στο πρόσωπο και στο αριστερό του μάτι. Οι φίλαθλοι της Παρτιζάν που περίμεναν την αποστολή στο αεροδρόμιο «Νίκολα Τέσλα» τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (28/4) αποθέωσαν πρώτον απ' όλους τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έκαναν πάρτι με τους Ματίας Λεσόρ και Κέβιν Πάντερ, αλλά η εικόνα του Έξουμ με τις πατερίτσες να προσπαθεί να χαρεί όλο αυτό και να χαμογελά τους συγκίνησε όλους.

Βέβαια, ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον Έξουμ να καταφθάνει στο αεροδρόμιο με τις πατερίτσες στο χέρι και να περπατάει κανονικά, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Ενα βίντεο το οποίο έχει προκαλέσει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με την πραγματική κατάσταση του Αυστραλού γκαρντ...