Πλησιάζει στη Μόντσα ο Γιουράνοβιτς
i

Ο Γιόζιπ Γιουράνοβιτς/twitter

Πλησιάζει στη Μόντσα ο Γιουράνοβιτς

Sportal newsroom 10:40 - 09.01.2023

Κοντά στην αποχώρησή του από τη Σέλτικ βρίσκεται ο Γιόζιπ Γιουράνοβιτς και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, με τη φανέλα της Μόντσα.

H καλή παρουσία που είχε ο Γιόζιπ Γιουράνοβιτς στο πρόσφατο με του Μουντιάλ, τερματίζοντας στην τρίτη θέση με την Κροατία, τον έβαλε στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων. Αναπτύχθηκε φημολογία για ενδιαφέρον από μεγάλους συλλόγους, όπως η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι, αλλά φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του κάπου πιο… ταπεινά.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στη Σκωτία, ο Κροάτης ακραίος αμυντικός βρίσκεται πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Serie A, με τη Σέλτικ να βρίσκεται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τη Μόντσα. Αρχικά θα μετακινηθεί στην Ιταλία με τη μορφή δανεισμού και το καλοκαίρι η ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα έχει τη δυνατότητα να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, με το deal να κοστολογείται στο οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Όχι και άσχημη συμφωνία για τη Σέλτικ, αν αναλογιστούμε πως το 2021 απέκτησε τον Γιουράνοβιτς από τη Λέγκια Βαρσοβίας, βγάζοντας από τα ταμεία της περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ.