Ο Γκουστάβο Πογέτ μάζεψε τα πράγματά του κι αποχώρησε: «Ευχαριστώ Ελλάδα για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια» (pic)

Το «αντίο» του Πογέτ

i

© PrtScr

Ο Γκουστάβο Πογέτ μάζεψε τα πράγματά του κι αποχώρησε: «Ευχαριστώ Ελλάδα για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια» (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 22:29 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 20.05.2024

Μέσα από τα social media, ο Γκουστάβο Πογέτ θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» πριν αποχωρήσει από την Ελλάδα.

Ο Γκουστάβο Πογέτ έχει αποδεσμευτεί από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελλάδας μετά τον πικρό αποκλεισμό κόντρα στη Γεωργία και σήμερα (9/5) αποχώρησε από την χώρα μας με προορισμό το Λονδίνο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μάζεψε τα πράγματά του και λίγο πριν πει το «αντίο», θέλησε να πει ένα «ευχαριστώ» μέσα από τα social media.

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:36 - 09.05.2024

Κρίσιμο 48ωρο: Ο Μπουλούτ αποφασίζει για το μέλλον του

Η Κάρντιφ Σίτι καθέτεσε την τελική πρόταση της στον Ερόλ Μπουλούτ για την ανανέωση του συμβολαίου του και ο Τούρκος δεσμεύτηκε να απαντήσει άμεσα. Στην Ελλάδα βρίσκεται συνεργάτης του παλαίμαχου αριστερού μπακ!

«Ευχαριστώ Ελλάδα για αυτά τα δύο υπέροχα χρόνια», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πογέτ: «Δεν μου είπαν ένα ευχαριστώ - Δεν δίνω καμία πιθανότητα να παραμείνω στην Εθνική»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο Metropolis 95.5, ο Πογέτ προχώρησε σε αρκετές αποκαλύψεις.

Μεταξύ άλλων, ο Ουρουγουανός προπονητής επισήμανε πως δεν έχει καμία επαφή με την Ομοσπονδία, ενώ παραπονέθηκε καθώς δεν άκουσε ένα «ευχαριστώ».

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαι στην Αθήνα, αλλά φεύγω σήμερα. Έμενα σε ένα σπίτι στην Γλυφάδα και ήρθα για να μαζέψω τα υπάρχοντα μου. Το συμβόλαιό μου είχε ολοκληρωθεί τον Μάϊο και επέστρεψα μόνο γι' αυτό», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν είχα τίποτα, καμία επαφή με την Ομοσπονδία. Δεν δίνω καμία πιθανότητα να παραμείνω στην ομάδα. Είναι θέμα χρόνου να βρω την επόμενη δουλειά μου. Ούτε είχα κάποια ενημέρωση από την ΕΠΟ ότι θα μιλήσουμε τον Ιούνιο. Νομίζω ότι παίζει ρόλο και η κατάσταση στην Ομοσπονδία.

Νιώθω την αναγνώριση από τον κόσμο. Δεν ξέρω... από την ΕΠΟ. Αν είχα ένα συμβόλαιο σε ισχύ και έπρεπε να με απολύσουν ένα ευχαριστώ θα μου έλεγαν. Αλλά η σύμβασή μου τελείωσε. Δεν πετύχαμε, αλλά δεν με είπαν ένα ευχαριστώ».

Ρωτήθηκε αν έπαιξε ρόλο η δήλωση που είχε κάνει για τις οφειλές στον συνεργάτη του και απάντησε: «Μπορεί να έπαιξε ρόλο, αλλά δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Λέω μόνο αλήθειες. Μετά από ένα μήνα πληρώθηκε ο συνεργάτης μου. Όφειλα να τον προστατεύσω και αυτό έκανα.Στην ομοσπονδία περιμένουμε τον νέο πρόεδρο και ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο παίζει ρόλο και η πολιτική. Είμαι χαρούμενος για την αγάπη του κόσμου και των παικτών μου και δυσαρεστημένος γιατί ήθελα να συνεχίσω την δουλειά μου».